Friday, December 31, 2010

gud bye 2010



this entry gonna be the last one in 2010
huu sekejap jer rasa kan dh habis tahun
akak tak berminat nak recalled or imbas achievement
or apa yang terjadi pada thun nier
YUP ada yang manis
dan ada yang PAHIT
apap pun gegurl selalu percaya
kalau kita manusia ittewlah yang terjadi
tak semua yang indah berlaka akan kita miliki
kedukaan/kesengsaraan/kepahitan tetap ada
dan itu yang terjadi pada akak
..... dan i percaya pada org lain juga


anyway
now kita focus pada next year
erm apa yang uols hajatkan ???
for me simple i really hopes my wish list nier
akan terjadi

VACATION


antara percaya atau tidak
akak dah managed to booked
4 tickets untuk vacation
hehe giler kan but I Luv that
for sure akak percaya akan ada satu trip yang hangus
but harapnyer satu jer lah, kalau tak
membazir gila beli tiket dari MAS and AA



apa percutian gegurl next year ??
ahh sure i luv
to revisit
Euro Country
hahaha sudah pasti kali nier
akak akan menjejak kaki ke London and PAris
tak sabar gila nak gie sana lagi..
so this trip potong jari akak akan make sure terjadi
infact ada 4 bulan jer lagi b4 i fly
so sexcited

and lagi tiga ??
hahah TRIP dekat
JAKARTA/BANDUNG
CHIANGMAI/BANGKOK
SINGAPORe **tetap gegeh nak naik AA


tahun depan juga
akak dah nekad i will make sure
i must have one HERMES items
huu i know it's far from birkin
so dapat 'small' item dari H house dah ckup bermakna
Align Center


oleh kerana kekwan akak gadis urban
plus material sesangat
hehe akak terpaksa untuk menambahkan koleksi
GUCCI akak...
yer lah kekawan kena naik seangkatan baru best
w/pun now adays dah kureng skit pada this brand
but yang nier wajib beli sbb lebih murah dari
...
..



pluuss apa lah erti new year jika tidak menambah LV
sudah pasti yang satu iitew sudah akak tempah occay
tinggal nak wat hot stamping jer
and for sure it comes from paris
biarlah poket akak rabak
asalkan akak bahagia heheehhe

anyway TOP from above
i really hopes MY HUBBY will always be my side
waktu susahh dan senang seperti sekarang
walaupun dok jauh-jauh, tetap dia datang melawat akak
tetido dalam bas 6 jam
or kekadang drive tengah malam
habiskan duit minyak but
it make both of us happy

plus FAMILY especially MAMA akan terus sihat
dan pasti akak juga dilimpahkan kesihatan yang berpanjangan
plus DIMURAHKAN REZEKI
akak harap tahun nier akan membawa
positif side pada kerjaya akak
amat berharap

dan tak lupa hidup tak bahagia kalau tiada teman2
so i wish my closed frenz
akan sentias berada sisi.. bertengkar/berselisih faham
menjadi perkara yang tidak dielak kan but
the jurney make us stonger ** I hope
and please kekawan jangan cpt makan hati
or make ur own perception

so apa lagi
yeahhhhhh pasti nya ittew semua

TENTANG KEBAHAGIAAN



so 2011
u're most welcome
and yes ... i'm ready

Thursday, December 30, 2010

sama tapi x serupa


gegurl rasa haruslah ramai yang marah-marah sebab tak dapat password ittew
apa yang bagus sangat tak tau lah entry ntuh..perasa jer tu hehehe

apapun seblum akak sambung entry yang memerlukan password ntuh
meh kita lihat pemenang yang bertuah
akak suka lah komen nier
kalau dibukukan komen akak uols akak letak kat executive summary hehe
or kat page belakang ...


izzat emir said...

saje je gegurl nak bagi org hantar comment byk2 kan mintak password. hehehe. ok taknaklah mintak plak. (kira2 kalo tak mintak, still dpt tak?) :p

dah bertuah, tentulah ada habuan dia kan
sebab akak ada sorang jer anak ikan
so tak terdaya nak sharing with uols
so lets ...tengok apa yang sama
apa yang berbeza


yupp secara umumnya both entry yang keluar pic nier
akan memerlukan uols masukkan password
so persoalan nyer : adakah password ittew ??
yang nier akak tak nak ulang. Uols kalau tgk pic ciktans nier
masukkan jer password yang akak dah kasi dalam entry sbelum nier
kalau tak jumpa juga, mmg uol tak membaca tapi suka tengok pic jer
so akak tak salahkan uosl
jawabnyer uols tgk jer pic yang ada
sebab nan boleh masukkan password
so next time membaca occay



dan yang nier plak??
huhu masih guna password
cuma tak sama dengan yang atas
sebab entry nier lebih personal
so cuma kekawan yang akak kenal jer dapat
so uols tak payah minta k..mmg tak dapat
sebabnyer akak tak nak citer all my life kat uols
perlu ada sesuatu yang tinggal untuk diri akak
BUT akak masih nak share with my frez...
so uols paham dah kan ... :)

anyway si komen bertuah tu dapat apa?
adakah password yang entry BETWEEN U AND ME ??
heheh
jawapannyer
nan ado .. uol bertuah sebab akak masuk kan komen tu as entry sajer
so kira glamer lahhhh uols



Wednesday, December 29, 2010

bally


tetiba jer kuar pic kedai naper ??
opss bukan kedai nier butik gitu
mahu akak kena hamun ngan fashionista katanyer nanti
sebab tak tahu nak bezakan antara dua heheh


BALLY ... pic taken dari google
main entrance kat PAv
tapi apa kaitan ngan gegurl kan
so
scroll bawah lagi
lagi
dan lagi


yeah my first bally ever
akak tak fanatic sangat with this brand
macam gegurl gila pada LV, Gucci dan lately Hermes
****huu makan hati gegurl tgk barangan H ittew :(
akak nak satu tapi tak mampu
so balik pad kotak di atas
lets apa yang ada dalam kotak ittew


hahah bally shoes
with RED
cuma spai skarang akak belum kesempatan nak pakai
nanti lah ...
mungkin pakai masa kat london hehehe


Tuesday, December 28, 2010

another special entry



tetiba akak rajin plak
nak wat entry pasal mamat nier
mamat mana??
yang nier


huhu naper dia malu plak
uhhh
segan lah kawan akak ramai kata nyer


sebab tu akak terpaksa gunakan password
yang baru, so tak der kaitan dengan yang 'special entry'
dan pada sesapa yang tak dapat SORRY



bali oh bali



semalam kawan akak kasi e-mail
dia cakap nak gie bali bulan Jan nanti
so dia minta ler tolong gegurl wat itenary kat sana
sebab akak dah pernah gie 3 kali sampai
huuuu tetiba akak sentap
akak nak gie gak...nak itut
sebab
sebab
sebab



banyak sebab gegurl suka bali
paling lama 10 hari akak dok sana
makan
tido
clubbing
lawat tempat org
tgk kraftangan
maen **nier sekali dua jer


best gila lepak kat nice cafe sepanjang pantai kuta
huhu minum
layan muzik
tengok orang lalu lalang


rindu kat hotel akak yang jalan kaki jer dah spai pekan kuta
tersorok skit but chantek
dan murah


buka jer kamar bilik
nahh terbentang kolam renang
ada plak dugong puteh terbaring
kalau malam plak uols leh tgk pasangan beromen dalam kolam


tengok cowok yang seksis
tapi nier bukan ler ada kematian
but tetap ada yang cando
chomel jer yang kanan ittew


ohhh makanan !!!
walaupun sini bukan syurga makanan
tetapi kalau uols pandai
bleh cari yang halal
or tempat yang mur dengan hidangan taraf hotel



Monday, December 27, 2010

lets sambung


hey guys

akak kembali dengan entry berpassword

kejisss kan tapi i like it

tambah plak yang minta password bertalu-talu

padahal akak dah kasi pun

tak tau lah apa yang dia org baca



anyway

lets kita sambung entry dulu ittew

ala entry pasal rimau

aumm aummm




Sunday, December 26, 2010

last nite


just few seconds ago akak hantar hubby ke bukit jalil
sedih tangok dia nak balik ke kawasan hulu tu lagik
akak tahu dia pun rasa berat hati juga
he kissed me few times....dalam kater
memang dah tiga tahun macam nier lah hubungan kami
long distance r/ship menyakitkan
tapi ada kebaikan ....

anyway tak per.. nanti abag balik lagik
memang pun perjalan dia enam jam kalau diikutkan
memang jauh gila...nak balik tiap2 minggu mmg tak sanggup abg
(plus akak jadi dia pun tak terbuat w/pun tido dlm bas saja)
so sbb tu akak selalu utamakan dia bila kami bersama
herm in few ways
anyway tetiba akak feelin bila dok sorang macam2 nier
so lets akak share my fav song
huhu mmg dah lama gila lagu nier
zaman akak belajar dulu **sah-sah adek2 skrg tak tahu
anyway layan jer lah

"Last Night- az yet"

Last night you were so into it
You told me secrets that
You've never told a soul
You were so nervous and
yet oh so comfortable
As we explored your image of love
I drank your wine
As you taste mine
I kissed your lips
You felt my body slip
Into your soul
I almost cried 'cause it was so beautiful

[Chorus:]
Last night
I was inside of you
Last night
While making love to you
I saw the sun , the moon
The mountains and the rivers
I saw heaven when I made sweet love to you

Last night, there was no planning it
It was so special and
So very innocent
We talked of memories
Our favorite fantasies
As we explored our visions of love
Deep in the night
Right by the fireside
You felt my candlelight
In your soul
You felt incredible
I started to explode
I almost cried 'cause it was so beautiful

[Chorus]

Sunlight, red roses
The scent of you, it calms the heart
The sight of you, I fall apart
Moonlight, the things we notice
When we're in love, that's when it comes
And I'm so in love, I'm so in love

gud bye


gegurl rasa pada yang baca blog akak dulu-dulu
sure dah pernah dengar scandal akak aka soccer player
yang cando ittew ... shah


now dah lama weols tak jumpa
tahun nier ada la berpuluh kali sajok
mungkin dia pun dah tak macam dulu hhee
masa aktif sport badan ketul-ketul
now dah buncit skit :(
apapun muka handsome macam tu jugak
kira dia nier scandal paling lama
dekat 6 tahun weols kenal
dari rumah gegerul kat kampung baru,
pastu pindah ke cheras
hingga gegurl ada rumah sendiri
dia tetap gegeh datang wpun tak selalu
mungkin jugak sebab si ciken yakni adek dia sendiri
dah berjaya gantikan tempat dia
yer lah shah dah tua so sex dia dah tak ganas
si adek nier tengah naik
kalau maen huhuu penuh rakus .. i like it !!
may be this is time to say gud bye ...



Saturday, December 25, 2010

take a break ...


x-mas nie uol wat per ??
akak spend masa with hubby jer
infact bukan sehari dua
dah sebulan agaknyer hubby asyik trun ke KL
so semua aktiviti tak sehat di luar akak stop kan dulu
harus keutamaan diberi pada suami kan


apapun let sharing pic lama
huhu lepas umah akak kena bakar
so akak akan selang seli with pic baru and nakal


apapun please insert ur password occay
kat mana??? sila click kat bawah labu
anyway jangan marah akak tau



visitors' country

free counters