Friday, December 31, 2010

gud bye 2010



this entry gonna be the last one in 2010
huu sekejap jer rasa kan dh habis tahun
akak tak berminat nak recalled or imbas achievement
or apa yang terjadi pada thun nier
YUP ada yang manis
dan ada yang PAHIT
apap pun gegurl selalu percaya
kalau kita manusia ittewlah yang terjadi
tak semua yang indah berlaka akan kita miliki
kedukaan/kesengsaraan/kepahitan tetap ada
dan itu yang terjadi pada akak
..... dan i percaya pada org lain juga


anyway
now kita focus pada next year
erm apa yang uols hajatkan ???
for me simple i really hopes my wish list nier
akan terjadi

VACATION


antara percaya atau tidak
akak dah managed to booked
4 tickets untuk vacation
hehe giler kan but I Luv that
for sure akak percaya akan ada satu trip yang hangus
but harapnyer satu jer lah, kalau tak
membazir gila beli tiket dari MAS and AA



apa percutian gegurl next year ??
ahh sure i luv
to revisit
Euro Country
hahaha sudah pasti kali nier
akak akan menjejak kaki ke London and PAris
tak sabar gila nak gie sana lagi..
so this trip potong jari akak akan make sure terjadi
infact ada 4 bulan jer lagi b4 i fly
so sexcited

and lagi tiga ??
hahah TRIP dekat
JAKARTA/BANDUNG
CHIANGMAI/BANGKOK
SINGAPORe **tetap gegeh nak naik AA


tahun depan juga
akak dah nekad i will make sure
i must have one HERMES items
huu i know it's far from birkin
so dapat 'small' item dari H house dah ckup bermakna
Align Center


oleh kerana kekwan akak gadis urban
plus material sesangat
hehe akak terpaksa untuk menambahkan koleksi
GUCCI akak...
yer lah kekawan kena naik seangkatan baru best
w/pun now adays dah kureng skit pada this brand
but yang nier wajib beli sbb lebih murah dari
...
..



pluuss apa lah erti new year jika tidak menambah LV
sudah pasti yang satu iitew sudah akak tempah occay
tinggal nak wat hot stamping jer
and for sure it comes from paris
biarlah poket akak rabak
asalkan akak bahagia heheehhe

anyway TOP from above
i really hopes MY HUBBY will always be my side
waktu susahh dan senang seperti sekarang
walaupun dok jauh-jauh, tetap dia datang melawat akak
tetido dalam bas 6 jam
or kekadang drive tengah malam
habiskan duit minyak but
it make both of us happy

plus FAMILY especially MAMA akan terus sihat
dan pasti akak juga dilimpahkan kesihatan yang berpanjangan
plus DIMURAHKAN REZEKI
akak harap tahun nier akan membawa
positif side pada kerjaya akak
amat berharap

dan tak lupa hidup tak bahagia kalau tiada teman2
so i wish my closed frenz
akan sentias berada sisi.. bertengkar/berselisih faham
menjadi perkara yang tidak dielak kan but
the jurney make us stonger ** I hope
and please kekawan jangan cpt makan hati
or make ur own perception

so apa lagi
yeahhhhhh pasti nya ittew semua

TENTANG KEBAHAGIAAN



so 2011
u're most welcome
and yes ... i'm ready

1 comment:

  1. all da best kak!...May dis new year brings better opportunities, wealth and health for all of us!!!

    ReplyDelete

visitors' country

free counters