Sunday, December 26, 2010

gud bye


gegurl rasa pada yang baca blog akak dulu-dulu
sure dah pernah dengar scandal akak aka soccer player
yang cando ittew ... shah


now dah lama weols tak jumpa
tahun nier ada la berpuluh kali sajok
mungkin dia pun dah tak macam dulu hhee
masa aktif sport badan ketul-ketul
now dah buncit skit :(
apapun muka handsome macam tu jugak
kira dia nier scandal paling lama
dekat 6 tahun weols kenal
dari rumah gegerul kat kampung baru,
pastu pindah ke cheras
hingga gegurl ada rumah sendiri
dia tetap gegeh datang wpun tak selalu
mungkin jugak sebab si ciken yakni adek dia sendiri
dah berjaya gantikan tempat dia
yer lah shah dah tua so sex dia dah tak ganas
si adek nier tengah naik
kalau maen huhuu penuh rakus .. i like it !!
may be this is time to say gud bye ...



16 comments:

  1. salam kak...leh dpt password ni email sy... eighty_one30@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. uls pls baca entry b4 , dah akak kasi lah

    ReplyDelete
  3. kak mirch, feel free to visit my new blog..

    www.sucikudus.blogspot.com

    sesuci,
    SUCIKUDUS

    ReplyDelete
  4. mirch..tkkan gamba cenggitu je..?
    buka2an sikit..tada ker..?
    hehe
    -ramzylee-

    ReplyDelete
  5. ramzylee ... ckup ler, nanti kena bakar lagi hehe

    suci... i dah jadi follower pun hehe..

    quan .. naper uols terharu??

    ReplyDelete
  6. akak, kan janji nak post pic adik bradik tu dulu
    takde pun

    ReplyDelete
  7. zack ..hahah uol tuntut janji yerk???
    occay give me time yerk...kena korek file

    ReplyDelete
  8. mirch said...
    ramzylee ... ckup ler, nanti kena bakar lagi hehe

    ramzylee said..
    oo..ye ke mirch..?apapun tks for everything..

    ReplyDelete
  9. ramzylee .. haha :) sure ada lagik cuma it wont same as previous, kai nier kira tertutup skit. UOls pun tahukan how tu used the P

    ReplyDelete
  10. hai...
    nak passwoerd juga akak
    aslanpemburu@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Masuk password kat mana mirch?
    Klik kat Enter password tu tak boleh pun

    ReplyDelete
  12. omg!! i teringat2 entry shah dolu2. very the sporting guy. suka sgt. detail story pls mirch..

    tq

    ReplyDelete
  13. Kak mirch...Pls, What & how to usw d PW...siotaje86@gmail.com

    ReplyDelete
  14. wow.....

    gay gersang

    ReplyDelete

visitors' country

free counters