Monday, December 27, 2010

lets sambung


hey guys

akak kembali dengan entry berpassword

kejisss kan tapi i like it

tambah plak yang minta password bertalu-talu

padahal akak dah kasi pun

tak tau lah apa yang dia org baca



anyway

lets kita sambung entry dulu ittew

ala entry pasal rimau

aumm aummm




34 comments:

  1. mis mirch tak dpt pun password
    nk gak
    soneutral@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. sory miss mirch i dh paham mn dtg password dia heheheh

    ReplyDelete
  3. hihi..
    suker kan dengan cikjan yg suke pegang2 ciknek fonen masa senam robik nih.. lg best yang siap cikcapkan.. mrasa feeling chantek kejap...huhu

    ReplyDelete
  4. akak
    xdpt pon pswrd?
    huuuhu

    rizalmohd16@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Salam Mirch,

    minta password. cam mana nak email kak wok?

    Neilkie

    ReplyDelete
  6. hai......akak kita nak gak password...
    aslanpemburu@gmail.com ..

    ReplyDelete
  7. kita nak gak..
    aslanpemburu@gmail.com

    ReplyDelete
  8. hehe..last time ive been dat place,mcm perli ja..request password ksian sgt time tu..haha..bydway,nak sgt jmpa rimau ni,msti best layan!

    ReplyDelete
  9. ala
    nk tgok gak muke
    hihi
    ada lagi x akak?

    ReplyDelete
  10. PP .. ahaha

    adam.. tak nak lah letak muka dia direct..mungkin next time

    kadam ... ayat akak yer ?? hhehe

    danny ..i pun tak minta phone dia, ramai lagi rimau heheh

    aslan .. masuk ler

    neilkie,soneutral, Z...imperfect

    suci ...lagi best yang bleh cikloi kita terus **Opsss

    kudin ...nak yang nakal lagi ker? hehehe

    ReplyDelete
  11. Kak Mirch..

    Nape x dpt pasword pon.. Plz..

    Thanks in advance..

    arrazi.shah@gmail.com

    ReplyDelete
  12. nak password...

    bongok_bangsat@yahoo.ca

    TQ

    ReplyDelete
  13. nak minta password wan.kamal.ehsan@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Wow wow...akak tak try henjut dia? hehe

    ReplyDelete
  15. hye mirchj..leh ke saya nak password tu...
    nak gak nengok gambar2 hebat tu...

    email saya k password tu...cik adik cantik..

    budakNAKAL_6969@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. best la akak... main2 laga totey agi

    ReplyDelete
  17. ah cunnyer akak...kelas la akak....

    ReplyDelete
  18. Mirch...nak password...i nk tgk gambar buat bahan buang bendalir badan...hihi

    jtybn@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. hmmmmmm sgt merembes photo itewww

    ReplyDelete
  20. kak mirch,

    xdpt passwordla
    rejwild@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. nak jugak password
    dingy_erol@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. hye kak mirch :)
    nak password pliz...
    matkool.hot@gmail.com

    ReplyDelete
  23. nak capai tangan...gambar aje, kalau depan mata dah lama kena ngam dengan rimau jants ni...stim lah. nak lancap jap dengan imagenasi yang ada...ngaummm. jilat pun sodap.....

    ReplyDelete
  24. akak..nakal yer..

    ReplyDelete
  25. nak pasword yer kak mirch syg....khosankhosan@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. nak password: edi_frendz@yahoo.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters