Saturday, December 25, 2010

LISTEN ... final called


tiap kali akak buka
comments to be moderated
tiap kali tu juga lah akak geleng kepala kri knan
huhu apa nak jadi uols nier


ramai plak yang berbaris rupanya
nak minta password ngan akak
tu dia dengan riak berpusu
sesak rumah akak


dah siap sedia berbaris tunggu giliran
huhu cian uols


tapi sebelum akak wawarkan password ttu
lest akak rehat jap
akak dah pening kepala
akak nier dah naik darah tinggi
skit jer lagi komen datang minta password lagi
akak akan pengsan
..
..
sebelum tu
jap
jap jap


akak naik stage..
tapi sebelum tu akak nak tukaq baju baru
semalam akak gie little india
so banyak uols colorful sari dia org jual
so siap sedia

LISTEN
uols berapa kali akak nak kasi password tu
kau orng baca ngan mata ker ngan konek nier
akak dah kasi dengan terang lagik bersuluh with sportlight
pas tu dah berkali akak asyik ulang password tu jer
siap wat tutorial how to use it
so kau org baca ler sampai paham entry terdahulu sampai dapat
malas akak nak layan komen camtu tau
****akak tak marah cuma geram tau
oklah akak nak gie membesarkan perut jap


4 comments:

  1. aduh...akak kena guna bahasa korea kut...hehe, anyway gud luck

    ReplyDelete
  2. sabar ye kak..sabar.. diorg nie xpeka kot..

    ReplyDelete
  3. hahaha..sabor ye akak..mungkin diaorg bukan pembaca yg setia..xpown mgkin ade yg terlepas entry..

    ReplyDelete
  4. Hah..ambik korang...kan akak ko dah marah...
    Alah kak, orang2 yang duk sibuk tanya akak pasword (walaupun akak dah publish) tue sebenarnyer pemalas nak baca blog akak...
    i mean, dierorg kalo bab yang kuning2 tue cepat jerk duk baca, tapi kalo akak publish tentang life akak yang lain...hampeh...bukan nyer dierog nak bacer pun...Just to be fair..korang bacerlah jugak lain2 entry yang sah2 penat akak ko taipkan...betul tak kak?

    ReplyDelete

visitors' country

free counters