Thursday, December 30, 2010

sama tapi x serupa


gegurl rasa haruslah ramai yang marah-marah sebab tak dapat password ittew
apa yang bagus sangat tak tau lah entry ntuh..perasa jer tu hehehe

apapun seblum akak sambung entry yang memerlukan password ntuh
meh kita lihat pemenang yang bertuah
akak suka lah komen nier
kalau dibukukan komen akak uols akak letak kat executive summary hehe
or kat page belakang ...


izzat emir said...

saje je gegurl nak bagi org hantar comment byk2 kan mintak password. hehehe. ok taknaklah mintak plak. (kira2 kalo tak mintak, still dpt tak?) :p

dah bertuah, tentulah ada habuan dia kan
sebab akak ada sorang jer anak ikan
so tak terdaya nak sharing with uols
so lets ...tengok apa yang sama
apa yang berbeza


yupp secara umumnya both entry yang keluar pic nier
akan memerlukan uols masukkan password
so persoalan nyer : adakah password ittew ??
yang nier akak tak nak ulang. Uols kalau tgk pic ciktans nier
masukkan jer password yang akak dah kasi dalam entry sbelum nier
kalau tak jumpa juga, mmg uol tak membaca tapi suka tengok pic jer
so akak tak salahkan uosl
jawabnyer uols tgk jer pic yang ada
sebab nan boleh masukkan password
so next time membaca occay



dan yang nier plak??
huhu masih guna password
cuma tak sama dengan yang atas
sebab entry nier lebih personal
so cuma kekawan yang akak kenal jer dapat
so uols tak payah minta k..mmg tak dapat
sebabnyer akak tak nak citer all my life kat uols
perlu ada sesuatu yang tinggal untuk diri akak
BUT akak masih nak share with my frez...
so uols paham dah kan ... :)

anyway si komen bertuah tu dapat apa?
adakah password yang entry BETWEEN U AND ME ??
heheh
jawapannyer
nan ado .. uol bertuah sebab akak masuk kan komen tu as entry sajer
so kira glamer lahhhh uols



18 comments:

  1. salam akak ku manja....nak password akak plezzz...
    mak ni mmg tak tau malu dr dulu sampai skrg mintak password tp tak bagi2...hehehe..sebabnya blog akak mmg best...mak akan berusaha mintak poassword ni sampai bila2 pun(muka tembok cina)...

    nyah_chubbymanja@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. thanks akak. harap akak kekalkn password yg atas itu :D

    ReplyDelete
  3. mirch,
    ok la..your excuse are accepted by me...
    tp jgn byk2 wat entry pastu jgn lak tk kasik kami tgk...
    lebih kan entry utk yg regular fans mcm sy(bukan your best fren..) yg kami leh baca...
    =ramzylee=

    ReplyDelete
  4. Ooo. Entri yg tu password dia lain dr yg sebelum ni kan. Patut la tak dapat bukak. It's okay Akak. Sesetengahnya akak kena simpan, MH faham.

    Tapi entri ni sangat suspen la Akak. Choy! Hahaha.

    ReplyDelete
  5. can i have d password too?

    waldorfmia@gmail.com


    http://miatwofaces.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. ek eleh. taknak punnn. wekk :p

    hehe

    ReplyDelete
  7. apa nak marah2 x dpt psword pun...kan dah dimaklumkan hya yg closed n within the circle jer dpt. Certain level of respect of Kak Mirch privacy required lo....I x marah pun tp terkilan coz...i in da closet!

    ReplyDelete
  8. hormati pendirian kak mirch.... dah semua masuk bilik memasing.. k. tangkap pic sendiri n tgk puas2 kan???

    ReplyDelete
  9. ekelehhh...mcm pukimak jer pondon ni...kedekut nak mampos...macm la blog dia hebat sangat...
    kejap lagi terbakar la blog ni...

    ReplyDelete
  10. Boleh saya mintak password tu jugak? Frm Shahrul; hangguy2k@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Tahniah Kakak sebab tegas dalam pendirian....diorg ni sengal jgn dilayan sgt....matila kena maki lepas ni....lariiikk

    ReplyDelete
  12. kak huhuhu kenapa ada passwod??? dah lama dah xon9 tiba2 on9 je bukak blog akk dah ada password huhu email ku passwordnya apa??? metalspaq88@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. tgh cekchor tersepak batu,
    nk password tu...

    ReplyDelete
  14. kak.. nak password...
    (sambil buat muke kesian)

    ReplyDelete
  15. akak.. nak password...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters