Saturday, December 25, 2010

take a break ...


x-mas nie uol wat per ??
akak spend masa with hubby jer
infact bukan sehari dua
dah sebulan agaknyer hubby asyik trun ke KL
so semua aktiviti tak sehat di luar akak stop kan dulu
harus keutamaan diberi pada suami kan


apapun let sharing pic lama
huhu lepas umah akak kena bakar
so akak akan selang seli with pic baru and nakal


apapun please insert ur password occay
kat mana??? sila click kat bawah labu
anyway jangan marah akak tau



43 comments:

  1. woah...panas...haha..nak sangat tgok muka abg ni,pergh!!

    ReplyDelete
  2. bestnya...nak pic lagi...plisss

    ReplyDelete
  3. sure ensem jantan ni

    ReplyDelete
  4. You abaikanlah readers yg minta password tu lagi..
    Dah siap tutorial pun x paham lagi..hehehe
    Ntah2 abg MAS kottt..

    ReplyDelete
  5. hehe...akak, awat ciknek abe tu cam tersembunyi je... tjk pic ciknek bleh... anywy tq

    ReplyDelete
  6. hi kak mirch..best nyer..

    sori ya lari skit dari tajuk entri nie..huhu.kak mirch ingat x entri pasal pilihan nak cat warna dinding kak mirch dulu? huhu.ape keputusan nye..bila tgk backgroun rumah baru nie..mcm santek je.

    ReplyDelete
  7. sory mory akak!ingat guna pasword len lak!

    ReplyDelete
  8. xde psword pn kak mirch..
    da brp kli bg..
    lelakigaystr8@gmail.com.. :-D

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. psword dy IMPERFECT laaa bodo.. g tnye byak2 kli.. gile ke hape... gila batang ... x pe kk mirch, saba je,,, rkyat mmg cani... x pham2

    ReplyDelete
  11. Akak........adeq nak password!!!!!!! acitlopo@yahoo.com....please kak!!!

    ReplyDelete
  12. nk pswrd jgk
    plzzz

    rizalmohd16@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. kak..nak password..pls..

    nik.zuriel@gmail.com

    tq kak..

    ReplyDelete
  14. kak mirch tak bg pun password kat aimin

    chiyurisu@gmail.com

    ReplyDelete
  15. apesal la ramai sgt yg still bangap lg nie kak mirch..adek xpaham la....kena mandi bunga ke ape dorang nie..ayoooo...pengsan..

    by da way..kak mirch pakai cup size brape tu??hahahah

    ReplyDelete
  16. kakak..nak passwerd boleh?

    crap_cake2002@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Elooo SESUNDALZ yang BONGOK tahap Hanj**** yang sibuk duk mintak kat akak mirch password tue.... cuberlah korang bacer entry akak mirch sebelum nie...penat tau akak mirch duk sibuk habaq kat hangpa semua PASSWORD dier...yang korang bodoh tul x baca entry lepas2 tue naper?...geram tui lah aku... biar sini aku bagi tau plak PASSWORD nyer...
    Password tue adalah IMPERFECT
    Lepas nie, akak tak yah layan lagi BEBENGAP semua yang duk sibuk mintak akak password lagi...

    ReplyDelete
  18. AMir .. ayat uols macam nak gaduh satu kampung hheee. Akak pun malas dah nak cakap benda tu..sapa yang tahu sila la masuk, yang tak paham2 jugak NAN ADO yang akak bleh tolong hehehe

    ReplyDelete
  19. ross... huhu entah la ,depa tu buta hati kot

    adam.. jahat tak kata gegrul demuk, nier baru start diet. akak 58kg jer with 167cm **huhu cakap fakta tu

    ReplyDelete
  20. kak mirch...ade email kak ita tak???

    nk suruh die invite org ar...dh lame xbaca blog die..:(

    ReplyDelete
  21. nak psword leh? hehehe... inbronze_86@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  22. SALAM AKAK..ADIK GUNA PASSWORD IMPERFECT, TAK BOLEH PUN..AKAK, POHON ANTA PASSWORD KAT ADIK (isoraya90@yahoo.com)

    ReplyDelete
  23. adek chomel password tu dah betul cuma bukan capslock jer
    tak paham lagik ???
    type macam nier
    imperfect

    ReplyDelete
  24. kak..mintak password..
    aim.1177@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. akak, saya nak password gak.. plzzzzz........... max_evans86@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. nok, pm mak password ko nok kat azbz3@yahoo.com
    meriah blog uolssss

    ReplyDelete
  27. nak pasword boleh? bolin_bosl@yahoo.com
    plz

    ReplyDelete
  28. hai
    suka baca blog ni
    masalah nya nak masuk passeord kat ne
    sorry saya ni baru je

    ReplyDelete
  29. kak nak password boleh tak???
    nakkulumbtg@gmail.com

    ReplyDelete
  30. kak, nak password leh tak ... plsss ... m0t4r_us4n@yahoo.com ...

    ReplyDelete
  31. fordluv@gmail.com thnks,nk tngok

    ReplyDelete
  32. hehehhe........memang power ler .........sedap ler mata memandang ini kan pula dapat main mcm tu

    ReplyDelete
  33. nak pw.. ayudeelaila@yahoo.com

    ReplyDelete
  34. nak pw jugak.....
    edyas_khaidil@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. nk pw jgk edyas_khaidil@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. akak mirch... nak pasword bole x? naim_82_26@yahoo.com

    ReplyDelete
  37. akak please nk password: daus.hashim87@gmail.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters