Sunday, December 12, 2010

010101



dilema untuk terus kan blog or 'kuburkan' terus

huhu letih buka tutup blog

i luv my old house

tapi nak wat camner dah ada 3rd party yang 'mendajalkan' the pages

x paham lah, bersepah blog yang lebih teruk tak plak disabotaj

and for sure ... blog akak ada own VALUE :)


15 comments:

  1. tq,, tapi tetap sedih the old house kena BAKAR !!!!

    ReplyDelete
  2. peminat no1 akak hasad dengki tu kat mana2 akak

    ReplyDelete
  3. haha
    xpe2.. pasni privatekan.
    hoho
    n thanks sebab bgtaw neh.
    kalau x,sampai sudah x tahu ye

    ReplyDelete
  4. akak..sedih sgt blog lama akak da tutup...mcm tak bermakna da pagi2 mak ni...akak invite i yer kalau ada apa2...
    sumandak_gersang@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  5. thanks kak mirch coz gtau... kesian kat kak mirch... pe pon,thanks again coz gtau pasal blog baru kak mirch.. klu x, sampai bila pon mee x tahu... btw, teruskan berblogging.. :)

    ReplyDelete
  6. blog sy yg xde menda 2 pon dpt email amaran dr suruhjaya multimedia katanya blog sy byk sgt link2 yg bole memundaratkan budak2 dibawah umor, well terpaksalah tutup blog huhuhu... xpalah kan bukan baguih sgt pon... baca blog akak jew lah

    ReplyDelete
  7. kianat!kianat!kianat!
    sabor jew k..
    i'm always bhind u

    ReplyDelete
  8. sabar ler kak...hidup kita ni memang penuh dugaan. moga sapa yg gatal bakar umah orang tu terima apa yg patut coz mendajal orang tak tentu pasal....

    ReplyDelete
  9. sbar ye kak..hdup mmg byk dugaan.tmbh2 owg cm kte ni..lg snang akak prvatekn je..kalu prvate jgn lpa invited adura k.
    dhieyaamylia@yahoo.com
    mga kbhgiaan bsma akak hndaknya.

    ReplyDelete
  10. tabik sama kak mirch....yg tak tahu berputus asa...love kak mirch

    ReplyDelete
  11. baru jumpa... :) blog ni lebih nice...

    ReplyDelete
  12. 2 tanda blog akak meletop gitu.. kan... cayalah...

    ReplyDelete
  13. bersabr la akak..kesian akak mirch..patut la ross try bukak xleh...hurmm..rindu dkt blog lame akak, tp nk buat mcm mane dh kena bakar org...ape2 pon ross harap akak teruskan blogging nie...bertabah la k...

    ross.hamad@yahoo.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters