Monday, January 31, 2011

Hunk of The Month (feb)



terasa lama tak update
padahal baru berapa hari jer
busy **tetap alasan kan
padahal akak melayan hubby yang kerap balik lately
bagus gak dia outstation so bleh jumpa slalu



dan bila hubby tak der
gegurl sempat tukar HoM
just frenz occcay



Thursday, January 27, 2011

ohhh BIRKIN

as uols tahu atau pun tak tahu
tak kesah ler kan
yang gegurl amat lah dan teraamatlah
gila sungguh pada this beutiful bag


apa lagi kalau bukan BIRKIN kan
gegurl prefer yang 35cm atau 40cm
dan color ??? x kisah uols janji birkin
dan pada yang tak berapa nak tahu
this bag will damage u at least RM30k
so sebab tu lah akak tak mampu nak memiliki
dan hanya tengok dan tengok, sambil berharap
akan jatuh sebijik dari langit untuk gegurl
yerlah harga macam kancil kan...
kalau harga setaraf LV tentu akak dah lama beli :(

dan sebab kecintaan pada bag nier juga
akak finally berjaya cari buku nier
well jgn slah sangka gegurl dinch nak buar book review
cuma it's good book to share

Wednesday, January 26, 2011

FUTSAL

sekarang nier
mana-mana gie tetaplah anak ikan gilakan futsal
so gegurlpun nak maen futsal lah
....
..
so citer pun bermula

see anak ikan gegeh bermain futsal
dan macam biasa maen tengah malam lah
so tak panas dan sure bukan waktu kerja
dan akak pulak???
tergedik gedik nak maen futsal jugak ?
nan ado uols
the true story is satu malam lepas akak makan
terasa kegedikan gegurl melampau sangat
dan terjumpa satu futsal sarat dengan anak ikan
sarat mean ada 8 orang player gituh
dan yang best anak ikan kelantan dan thai uols
hehe harus dari YALA
yang penting few of them chomel
gegurl turunkan cermin kreta dan senyum
dan baiknyer hati ada dua org dtg menyapa gegurl
dan trus ajak gegurl maen futsal ngan mereka skali
***nak mulakan ayat kan
tapi malngnya malam tu gegurl tak bawa sport shoes
so yang ada camera jer dalam clutch hitam
so penyudahnya merasa gegurl mohon restu ambik pic mereka
satu
dua
tiga
snap

huhu anak ikan nier malu lah
sebab katanya tak berbaju
dan yang best bau peluh tu wat gegurl ghiarah **matilah kata ginger
Tetiba akak seru nama dia??
tetiba akak teringat dia selain selipar jepun yang bankrupt

ohhh
ada plak anak ikan lain yang nak joint bergambar
occaylah ... akak berhenti nak tengok sapa yang gol kan tadi
mungkin kah si Nor, Amat, Kecik or Dot ??
nanti yerk

Rafael Nadal & Megan Fox For Emporio Armani Underwear

as a new campaign started
the hot guy in tennis arena
heh sapa lagi kalau tak
Rafael Nadal menggantikan CR

huhu tidak mengecawakan
dan dalam diam akak analisa the ciknek is huge than CN**gossip sgt

plus Megan Fox meneruskan kegemilangan with her
2nd or 3rd campaigns yerk??


hot hot hot

Tuesday, January 25, 2011

louis vuitton fall winter

OMG (Oh my god)
tukar
OMLV (oh my Lv)

akak terkasima
tengok jer this pic for coming collection dari lV
goshh outstanding
uhu but material ?? leather
so jangan ler bermimpi nak beli
tak terjangkau tangan pendek gegurl

the portfolio

hhuuu kalau merah dah macam from Harris dah

but tetap vogue gituh

every piece amat mengiurkan

dah for now nobody can confirm the price

so tunggu jer


instead yang merah

so i tengah mengintai

Mono Canvas Clutch

lebih friendly harga for sure

or should trade in with Speedy Idylle ???

masa dan duit akan menentukan :)


Monday, January 24, 2011

the Best 2010 (Part 4/platinium edition)



saper nie yang tak berbaju
dan bedua-duan atas katil
lets kita intai aper budak nakal buat


apa-apa pun
sila masukkan password uols occay


Sunday, January 23, 2011

Best of 2010 (Part 4)



dah tersasar dari dateline
aka ingat nak habiskan best 2010
dalam 2nd week Jan
but dah terlajak ler plak


anyway takper
gegurl gegeh sambung occay
so lets tengok pic abang nier


ohhh naper atas pic lain
bawah nier orang laen ??
atas berisi skit and gelap
yang baawah nier puteh but chomel
adakah tiga orang lagi



Friday, January 21, 2011

penunggu ...khurafat

akak takut sekarang
rumah akak sekarang dah
ada penunggu
lebuh kurang mcam dalam movie kurafat
akak dengar dlm radio hot fm ada topic ittew lagi
adakah bagus benar citer tu
**ohh akak tersasar citer sekejap
back tu hantu di rumah akak

muka berbungkus dengan kain putih
pastu berlenggeng sajok
akak takut smpai tak sedar tangan akak menjalar
merayap ke badan dia nak pastikan hantu betul ker tu

but pelik naper hantu nier

pkai underwear calvin ??
sungguh berjenama skali



dan yang penting hantu nier chomel

kalau jadi model kat majalah mangga tu
sure berduyun adek2 baca free kat Kina or Times
heheh
dan sekkali lagi akak dibuai rasa
naper ler hantu nier chomel
pastu manja sangat
akak nak halau balik tak smpai hati
:)
miss u already lah hantu bucuk


Thursday, January 20, 2011

alamat auntie


ohh ramai yang dah pening
ada yang mengeluh mana auntie sher punya rumah
naper uols pening-pening
sekarang ada google so hantar email jer


tapi adalah adek2 yang sentimental
nak juga tulis surat and pos kan surat kan
yer lah cara tradisional menarik gituh


so tak tau lets tanya abang nier
sah sah yang chantek sebelah tu akak yer
ok lets dah dapat alamat nyer
uols catat yer gegurl nak baca kuat kuat

..
1, 2, 3
...
http://auntiesher.blogspot.com

kalau tak dapat jugak uols lembab lah hehe

Tuesday, January 18, 2011

apa ntuh


ehh lets kita skodeng
apa lah yang budak-budak nier buat kat dapur
kecoh sangat bunyi tau


motif pic blur jer??
huhu adakah camera cikai
atau gegurl saja sbotaj...
apapun itu tak penting
lets kita tinjau budak nakal nier wat per


ohh bukan sorang dia
tapi ada lagik member kaedahnya
elok ler tu sorang putih
sorang hitam hehe silap color baju jer


laaa.. itu jer rupanya
kecoh masak maggie
and goreng french fries
huuu kecoh satu dunia
gaduh sukat air banyak mana
nak pecah telor
pastu nak garingkan fries hhuuu
:) apapun uols meriahkan hidup gegurl sekejap


musim terbakar


abang bomba
abang bomba
abang cepat lah


abang tolong selamatkan apa yang patut
tengok satu satu rumah TERBAKAR
antara terawal rumah akak, pastu rumah ezel
now rumah auntie SHER plak
sian makciktu dia dah kertu
pastu rumah pulak terbakar??
dia nak tinggal kat mana?
anak ikan dia camner ??cian tau
rumah akak nier pun baru jer pasang langsir
dah takut nak psang poster yang daring
nanti kena jilat api lagi
cuma persoalan sekarang
adakah ia satu perhapusan terancang
bagi ETNIK DIVA DAN RATU MIS UNIVERSE ???



Sunday, January 16, 2011

smile


tak perlu rimau
tak perlu anak ikan
tak perlu konek !!!!


just Brussels
make me smile :)



Thursday, January 13, 2011

ketinggalan

hehe camne gegurl bleh lupa
dah siap dalam draft cuma nak tunggu publish
tup tup terus berkubur cuma tetap leh
gegurl nak kuarkan juga entry nier sekarang
sebab per??
sebab for the 1st time akak suka gila
pada dress Ija (betul ker nama dia??)
yang popular ngan putaran roda impian dulu
dan terus berlakon dalam drama dengan agak baik
but seriusly THIS IS THE BEST DRESS
***taken masa anugerah Skrin
cuma i tak tahu spa designer dia
so sesapa nak share info??

dan si pelakon lelaki ittew
dalam drama bersiri di TV3 -Tari Tirana??
pernah juga tengok sekali dua drama tu
dinch minat pun kat TV cuma bila terserempak kat luar
OMG....can i tapau u masuk bilik?
serius akak terkasima masa tu
tunggi, nice body n smile
akak terus imagine kalau dia naked..huhu berair sgt kan
dan ini gegurl tak tahu saper
dan sila abaikan kiri dan kanan ittew
kita focus pada yang tengah
ahhh CHOMEL
nota : credit to kak merah and hubby for beautiful pic :)

Wednesday, January 12, 2011

The Best 2010 (Part 4)


yeah gegurl tahu
ramai yang nak tengok pic Part 3
more and more, tamak tau uol
apapun lets move to Part 4 pula


kali nier gegurl berseni skit
harus nampak tak nampak jer muka ittew


muka yang serius jer


lets gegurl snappy dari jauh skit
so uols dah puas kan...


hehe now dia dah malas jadi model
so gegurl stop sini dulu yer


The Best 2010 (Part 3)

meh gegurl sambung best 2010

so dah masuk kali ke tiga

orang pun kena bertiga kot






so kita mulakan dengan sorang






next

berdua dah





Tuesday, January 11, 2011

The Best 2010 (Part 2)

kreng kreng kreng
ku toleh ke kiri
jam sudah menunjukkan jam enam pagi


terasa berat sekali

mata masih kuyu

suasana sungguh nyaman sekali

ku hembus nafas pagi hari

tapi apakan daya

demi tugas pada negara

hati yang malas kutepis segera

lantas ku siap perkemaskan gaya


semua hampir sedia

abang pergi tak kan lama

jaga diri elok sentiasa

ada masa bersama juga

visitors' country

free counters