Saturday, January 1, 2011

counting 2011


so how camner ur 1st day in 2011??
haa soalan gila kan, 1st day dah tanya 'how'
anyway as last day in DEc
ramailer yang plan macam-macam untuk sambut tahun baru
pada asal gegurl nak sangat tengok movie b4 masuk new year
tapi haram ...nan ado tiket
so akhirnya weols terjerebak disini


hheh bukan club yer
zaman tu kira dah lepas
but terlepak dekat sejam setengah di Sakae Sushi di Pav


inside of SS kira nice gak
well nak ikut dah lama gila akak tak makan Japenese Food
yer lah akak bukan fanatic wpun kekadang tapau kat JJ/I setan jer


leka ngan makanan yang chomel
nicely dalam plate yang slowly moving
huu the color amat chomel
anyway yang ittew biasa jer kan
so we need special menu


selepas di belek-belek
akak amt sexcited pada yang nier


yes it's salmon
but it grilled with miso sauce
on japenese magnolia leaf
hehe nampak sedap kan dan
rasan yer
jeng jeng jeng



heheh be4 ntuh
bila sampai rupanya memang grill betoii
siap ada penunu bunsen **matilah masa lab zaman sek meng
tak lah ada menatang apa ntah yang kuar api
to heat the food


hahah MEMANG SEDAP sampai habis dikerjakan
so harus nanti kena datang sini lagi :)


jap nanti kawan akak kecik hati
so lets akak tunjuk main menu dia lupa dah nama
plus lot of small plates
yer lah dah sejam setengah counting new year
harus banyak makanan yang kena cuba
so 1st time makan kat sini kira besst juga
nanti leh singgah lagi

DAN
malam new year juga akak ditemani oleh dua orang anak ikan yang chomel,
seorang anak ikan yang lite-lite dan
seorang rimau yang ciknek berbulu lebat**pengsan
so kisahner nanti-nantikan


4 comments:

  1. nanti kite mkn same2 kak mirch....

    ReplyDelete
  2. Happy New Year akak! Semoga 2011 lebih sexy and lebih meletops kay!! ;) Thanx alwuyz!

    ReplyDelete
  3. suci, ross amd Ving .. Happy New Year pada uols as well :)

    ReplyDelete

visitors' country

free counters