Wednesday, January 26, 2011

FUTSAL

sekarang nier
mana-mana gie tetaplah anak ikan gilakan futsal
so gegurlpun nak maen futsal lah
....
..
so citer pun bermula

see anak ikan gegeh bermain futsal
dan macam biasa maen tengah malam lah
so tak panas dan sure bukan waktu kerja
dan akak pulak???
tergedik gedik nak maen futsal jugak ?
nan ado uols
the true story is satu malam lepas akak makan
terasa kegedikan gegurl melampau sangat
dan terjumpa satu futsal sarat dengan anak ikan
sarat mean ada 8 orang player gituh
dan yang best anak ikan kelantan dan thai uols
hehe harus dari YALA
yang penting few of them chomel
gegurl turunkan cermin kreta dan senyum
dan baiknyer hati ada dua org dtg menyapa gegurl
dan trus ajak gegurl maen futsal ngan mereka skali
***nak mulakan ayat kan
tapi malngnya malam tu gegurl tak bawa sport shoes
so yang ada camera jer dalam clutch hitam
so penyudahnya merasa gegurl mohon restu ambik pic mereka
satu
dua
tiga
snap

huhu anak ikan nier malu lah
sebab katanya tak berbaju
dan yang best bau peluh tu wat gegurl ghiarah **matilah kata ginger
Tetiba akak seru nama dia??
tetiba akak teringat dia selain selipar jepun yang bankrupt

ohhh
ada plak anak ikan lain yang nak joint bergambar
occaylah ... akak berhenti nak tengok sapa yang gol kan tadi
mungkin kah si Nor, Amat, Kecik or Dot ??
nanti yerk

11 comments:

  1. bau ketiak peluk anak ikan lazat tak,kak??

    ReplyDelete
  2. Suci main bola kocek je.. ops...

    ReplyDelete
  3. stim tengok depa....dapat ni, tak keluar rumah dah...sehari suntuk berkepit...stim sesangat

    ReplyDelete
  4. kak wok ..naper gegurl koem in ur blog tak kuar2 ?? ehhehh kena ban yer komen gegurl hehhe. ANyway bau lazat !!!!

    suci ... nier peluh kuar banyak, bagus utk kesihatan

    taming ..stim masa blum kuar ayer, dah pancut heheh x dah..

    kudin ..ok !!

    angelo .. :)

    BCB ..me too

    ReplyDelete
  5. kak mirch berani ye sorang2 seduce anakikan ramai2 tu..

    ReplyDelete
  6. kak mirch ada komen ke?takde pun..wok suka kalo uolss komen..tandanya kita madu yang baik,tak gaduh2..opppss,huhuhu..jgn marahh..gurau jer..lagi satu nak tanya,nape wok wat link blog uols,tp tak dapat baca erk???selected jer ker aper??

    ReplyDelete
  7. kak mirch,sorryyy..i silap type ur blog..mirch-imperfectgurl..no wnder it was nt workin juz now..seriously akak,i havent receivd any komen frm u.wok tak wat tapis blog.,semua anon leh komen..

    ReplyDelete
  8. kak wok ..gegurl bukan madu uols, just tumpah berteduh sekejap jer-itu sebab mek mana kenal uosl dot dot **Larikkk
    pasal link tu gegurl dinch tahu, ada ker nak wat link kena selected pelbagai??

    anon ... hhah anak ikan baek tu takper heheh

    ReplyDelete

visitors' country

free counters