Monday, January 31, 2011

Hunk of The Month (feb)



terasa lama tak update
padahal baru berapa hari jer
busy **tetap alasan kan
padahal akak melayan hubby yang kerap balik lately
bagus gak dia outstation so bleh jumpa slalu



dan bila hubby tak der
gegurl sempat tukar HoM
just frenz occcay



15 comments:

  1. hubby gugurlz yg mana satu kerap balik ni?..yg H ker yg K?huhuhu..gugurlz jgn marahh..wokk gurau jerr...muahhzz gugurlz..meriahh hiidup gugurlz kan..hubby lagi,anak ikan lagi..mcm tu ler namanya DIVA!! hubby is hubby,selingkuh is still selingkuh..ahakss..i like ur stand,gugurllz!!Go gugurlz Go!!!

    ReplyDelete
  2. ita ..uols wat comeback yer

    wok ...H @ K? mana tahu nier heheh. My hubby is I (adakah uols maksudkan K, sama org kot) anyway itu satu jer hubby. The rest is bf or scandal, tetap ler keutmaan dan didahulukan dari semua segi utk I . UOl lagi havoc kan :)

    ReplyDelete
  3. meletop..sesuai ngan akak yg vogue ni huhuhu//bagai pinang dibelah duaaa..

    ReplyDelete
  4. Kak cgegurl: bukan comeback tp private..mek dh invite kak gegurl kn?

    ReplyDelete
  5. idong lebar misti bwh besar.
    kann?.

    ReplyDelete
  6. ayoo..wok puteh, tetek terjojol gitew..mirch, bila tetek uolss akn mekar macm tuh..

    ReplyDelete
  7. aduhhh...cantik je gmbr header tuuu...anymore ?

    ReplyDelete
  8. adakah gambar header tu hubby uolls
    slalu dia je penyiar header

    ReplyDelete
  9. huhuhu..skali nama ada @..how? huhuhu.....kak..papepun selection ttp meletop..cayok

    ReplyDelete
  10. shades ...thanks uols

    zack .. nope, another guys that some how make me crazy

    kudin .. sebab color or tuan dia ??heheh ada, nanti kalau rajin gegurl letak

    itarazali..tetek akak mandul uols, tak membesar, sedeh

    ani..hehe

    haikal..yummy

    ita..uols banyak sgt blog lah,,akak feening dah

    ReplyDelete
  11. kak ita lembut: x add pun kita , dah berkali2 bg email...majok taww...

    kak mirch: meletoppsss...i loike huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. we are all friends :) just friends! hehe

    ReplyDelete

visitors' country

free counters