Thursday, January 13, 2011

ketinggalan

hehe camne gegurl bleh lupa
dah siap dalam draft cuma nak tunggu publish
tup tup terus berkubur cuma tetap leh
gegurl nak kuarkan juga entry nier sekarang
sebab per??
sebab for the 1st time akak suka gila
pada dress Ija (betul ker nama dia??)
yang popular ngan putaran roda impian dulu
dan terus berlakon dalam drama dengan agak baik
but seriusly THIS IS THE BEST DRESS
***taken masa anugerah Skrin
cuma i tak tahu spa designer dia
so sesapa nak share info??

dan si pelakon lelaki ittew
dalam drama bersiri di TV3 -Tari Tirana??
pernah juga tengok sekali dua drama tu
dinch minat pun kat TV cuma bila terserempak kat luar
OMG....can i tapau u masuk bilik?
serius akak terkasima masa tu
tunggi, nice body n smile
akak terus imagine kalau dia naked..huhu berair sgt kan
dan ini gegurl tak tahu saper
dan sila abaikan kiri dan kanan ittew
kita focus pada yang tengah
ahhh CHOMEL
nota : credit to kak merah and hubby for beautiful pic :)

4 comments:

  1. yang dikapit two girls itu ialah aeril pelakon kisah kaisara...body 6 pack slim anak ikan top!!

    ReplyDelete
  2. kak.. yg lelaki bwh tu nama dia aeril zafril,
    pelakon baru.. filem aku x bodoh..
    dulu dia ada berlakon dalam siri Kisah Kaisara kt Tv3 dengan Sari Yanti..
    :)

    ReplyDelete
  3. designer dia nama wanpa kak

    ReplyDelete
  4. designer utk eja is wanpa..dia mmg suke design styl folding 4 d info on ajl25 yunanyer baju dia yg design

    ReplyDelete

visitors' country

free counters