Tuesday, January 25, 2011

louis vuitton fall winter

OMG (Oh my god)
tukar
OMLV (oh my Lv)

akak terkasima
tengok jer this pic for coming collection dari lV
goshh outstanding
uhu but material ?? leather
so jangan ler bermimpi nak beli
tak terjangkau tangan pendek gegurl

the portfolio

hhuuu kalau merah dah macam from Harris dah

but tetap vogue gituh

every piece amat mengiurkan

dah for now nobody can confirm the price

so tunggu jer


instead yang merah

so i tengah mengintai

Mono Canvas Clutch

lebih friendly harga for sure

or should trade in with Speedy Idylle ???

masa dan duit akan menentukan :)


3 comments:

  1. MH ..harganyer nanti tentu lebih meletop hehehe

    ReplyDelete
  2. tak tau LV still hot kat mesiah ni, mek la 2 minggu sampai mesia ni. sblm balik for good sempat la tawaf tempat2 student jepun selalu bershopping psl murah, ramai la sgt handbag2 LV nih kat vintage store, mur2 lak tu. Sini boleh jual n beli brg2 branded, cuma kena ada resit n packaging original ms kite beli. Mek ingat nak tgk2 ja psl semekin..duit dah habis beli brg2 utk toknek tokcu anak ikan bekas suami kalau mek mcm org lain yg mampu kejer kilang sotong kaya kut..tp psl woman kan.. last2 mek tersangkut jugak beli beg stewardess pegase 65, harga ya amat terkejut mek psl nmpak mcm baru, cuma ada stain gelap kat monogram dekat handle. Mmm tak kisah la nok. Mureh. kat tempat weols yg ala2 kampung ni org tak kenal pun. Tp mek menyesal pulak tak beli coach satu dua. Kat sini mahal yamatz. Kak mirch selalu membeli belah di KL ke obersea? We ols rasa kalau dgn gaji yg bakal dpt ni memang tak mampu dah nak membeli. Keretanyer lagi, downpayment je mek nak pitam sekejap. Nasibla tak perabih semua duit JPA. Anyways, hisashiburi desu..lama mek tak berblogsurfing ni...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters