Saturday, January 1, 2011

more HOM

ramai plak yang komen and e-mail gegurl
kata HoM nier cute dan they want more more and more
yer lah gegurl baik sempena tahun baru
so lets gegurl share pic dia lagi


tengah busy with handphone

gegeh nak transfer credit tapi tak pandai

dan uols pun jangan tanya akak how to transfer airtime

wat muka chomel lepas tak berjaya hehe

dan masih gegeh mencuba


dah senyum

berjaya ler kot :)

6 comments:

  1. very the vasssssssssss... comelnye dia...

    ReplyDelete
  2. wow....akak..really cute........ i like him!

    ReplyDelete
  3. akak...kalau akak nak privatekan atau tukar password ker... i nak lah jadi teman setia blog akak best.. calvinedmit@gmail.com akak......

    ReplyDelete
  4. alahhh..bukan dapat punnnn kan kak?

    ReplyDelete
  5. zelita ... disini uols bertapa hehehe

    kak zuzu..tq for coming

    calvin ... for the time being, kat sini jer

    anon ...mcm mana nak dapat, akak ambik pic dari tenet jer. Naper uols jelous ker ??

    ReplyDelete

visitors' country

free counters