Friday, January 21, 2011

penunggu ...khurafat

akak takut sekarang
rumah akak sekarang dah
ada penunggu
lebuh kurang mcam dalam movie kurafat
akak dengar dlm radio hot fm ada topic ittew lagi
adakah bagus benar citer tu
**ohh akak tersasar citer sekejap
back tu hantu di rumah akak

muka berbungkus dengan kain putih
pastu berlenggeng sajok
akak takut smpai tak sedar tangan akak menjalar
merayap ke badan dia nak pastikan hantu betul ker tu

but pelik naper hantu nier

pkai underwear calvin ??
sungguh berjenama skali



dan yang penting hantu nier chomel

kalau jadi model kat majalah mangga tu
sure berduyun adek2 baca free kat Kina or Times
heheh
dan sekkali lagi akak dibuai rasa
naper ler hantu nier chomel
pastu manja sangat
akak nak halau balik tak smpai hati
:)
miss u already lah hantu bucuk


6 comments:

  1. cite Kurafat tu tak hebat mana kak mirch.
    typical la kalau toleh belakang mesti ada antu muncul.tenguk cemin kte..ada antu muncul...antu merangkak2...antu muncul dari atas.

    tau tunggu raya je tenguk kat tv cite tu.
    promosi siap kat hot.fm...nak target juta2 la tu kutipan.
    ampes.

    ReplyDelete
  2. pls kakkk..nak pic mamat nie..merembes puki palsu nieee

    ReplyDelete
  3. eeemmm... i likeee... suke sgt mamat nie.. da janggt skit.. bulu dada skit.. gerrrr... yummmx2.. huhuhuu... :)

    ReplyDelete
  4. ani.. wah pic profile baru

    minah lemang .. hehe nanti akak share lagi pic

    madtom ..chomel

    LK..akak taste molut ,,,kis gila babas sedap heehhe

    ReplyDelete
  5. hmmmm yummy yum yum sgt....pastu underwear cK okay...kurlass sangot

    ReplyDelete

visitors' country

free counters