Wednesday, January 5, 2011

remain


hai uols
bersiaran lagik
cuma yang leceh now tiap kali ada pic
yang daring skit
skit jer bukan pic bogelpun
or akak buat pengakuan terbuka
dah kena pkai password

pepandailah uol masukkan password

bile jer ternampak pic dibawah


oh ya, pada sesapa yang minta password ntuh
sila baca entry terdahulu sebab disitu gegurl dah kasi password
dah naik lemau gegurl layan permintaan yang sama
dan anyway ada yang confused
sebenarnya password masih sama
cuma untuk entry yang "SHHHHHHHHHH" tu just untuk kekawan jer
so uols tak dapat ler nak masuk occay
xoxo

15 comments:

  1. tengah kencing ker abang tu hahahaha

    ReplyDelete
  2. mirch--- sgt grrrrrr vontot dia... i like body2 mcm tu... merasa laaaaaaa kalau jolok makkkk... hehe

    ReplyDelete
  3. nak gak password...
    fyizie89@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. mm...mcm sama je ngan pungkok ani.

    ReplyDelete
  5. salam......akak kita nak password boleh? aslanpemburu@gamil.com

    ReplyDelete
  6. salam.........akak nak password juga..boleh? aslanpemaburu@gmail..com

    ReplyDelete
  7. adus ... ramai nye minta password... takkan la korang tak tau lagi kan kak...
    hehehe ...
    bontot abang ni dah kena tebuk ke ... dia bagi ke hehehe

    ReplyDelete
  8. nak password
    dingy_erol@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. mich..nk password muhammadrozainib@yahoo.com.plssss..nk sgt

    ReplyDelete
  10. gegurl..nak password...karl88_u@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. gegurl nakkk paswrd celorengrimau@rocketmail.com

    ReplyDelete
  12. nak password jgk... halfpiece08@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. terpaksa tengok blog akak yang lama2 utk tahu password.hee...tapi dpt tengok yang lama je pun..yang baru still takleh tengok..hehe

    ReplyDelete

visitors' country

free counters