Friday, February 25, 2011

current scandal

should i tell u my feeling meeling
towards this guy ??
entah ler
akak suka
but amat terlarang
so akak pendam rasa
dari menyuburkan rasa sayang
baik akak matikan segera
chomel
keras
gud batang **opss

ada sesuatu yang akak suka
susah ler

tapi amat menggugat rasa
akak geram ....


tolonggggggggggggggg



i wish u be mine
but its far from reality
so ... kumbang ittew mencari bunga yang sejati
**matila kak wok hehehhe

Thursday, February 24, 2011

ohh Dolce & Gabbana

gegurl terkasima
air liu gegurl meleleh
dan fukeey gegurl dah berair

uol sendiri nilai sendiri
the superb model untuk D&G
makan hati
tetiba teringat kisah silam 3some
(nanti gegurl sharing occay)
ohh hot model man
david gandy pun ada
vontooooot yummy


ouhhh gegurl stim sangat
nak jer cikcap depan muka dia


tidak !!!!!!!!!!!!!!
yummy yummmy


Wednesday, February 23, 2011

belek


lets kita tengok
aper abang nier nak tunjukkan pada kita
dan juga apa yang uols dapat identify sesuatu


ohhhh adakah
adakah
dia akan tunjukkan ciknek ???


heheh
nopelsh just buka tali pinggang
sebab nak tarik baju
nak tunjukkan badan jer


ohh blur plak pic nier
jap jap



now dah kuar badan
so sila belek ......


Tuesday, February 22, 2011

terjelepuk ...

gegurl pun tak pasti
title for entry kali nier wujud atau tidak dalam kamus DBP
but hentam jer labu
janji sesuka gegurl nak tulis kan
anyway lets lupa sekejap pasal jantz or cikask
sebab akak percaya ramai plak suka bila rimau kena check bontot
dan akak plak dah rasa rimau bontot yang mampan last week **larikk
nNTI akak wat entry ..or u nak tgk bontot rimau kena apum ???opspps

anyway nak gie mana nier?
kecoh jer jalan laju-laju
uhuhuu pada yang tak tahu
awal bulan nier LV us dah naikkan harga
so akak senyum jer sebab mine
will come from paris or london
bu bila gegurl buka website LV petang semalam
fukeeeyyy dah naik juga dlm euro30 for my luvly bag
sebab tu tajuk tu terjelepuk or terduduk


but the gud news is
my pray is being heard
apa benda yang akak impian akak jadi kenyataan
as u can see above pics
LV akan kuarkan speedy mono with STRAP
lalalala lalalal
akak happy dan amat happy
will be released on 15 April
lalaal sila angkat kaki kita menari caca !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, February 20, 2011

sedikit sambungan ...



maaf ibu-ibu, bapak-bapak, adek-adek
sebab lately akak kurang berIT sikit
dah malas nak update blog sbab akak
suka plak melangut kat blog org lain
bukan blog biru-biru tapi more pada normal life
hheh blog org kaya-kaya, yang ada bag chanel or birkin,
blog yang travel satu dunia, blog yang penyayang **opss



apapun blog untie kisah abag rimau
yes year heard me kisah rimau yang teruk kena buli
dan kisah dia orang dipilih jadi askar occay
dan sah sah paling menarik
yang kena dicheck bontot !!!!!!!!!!!! i like it **gila fonen menujah
anyway back to the story
.....
..
.

kebetulan lepas akak baca blog sher tadi
akak online FB ngan sorang scandal lama
yes rimau pun sekarang dah bersepah dengan FB masing-masing
so bila dia ada on9 terus akak tanya :
abang nak tanya pasal kisah ask dulu leh??
yer sayang..tanya ler...apa benda
***dia pun pelik plak pada mula napa plak tetiba
aka tanya pasal benda-benda rimau nier
dan as intro akak suruh dia senarai kan apa benda paking buruk
dia kena buat masa baru masuk askar dulu
dan jawapannyer is ...

1. Kena minum air stokin ****mampus yang berhari tak basuh, cuma katanya tak selalu ada ler jugak spai sakit2 perut
2. Kena tido dalam longkang berair dan berbau...huu selama tiga bulan
3. Tido dalam tong sampang selama tiga bulan

so adek-adek sanggup tak ??
hehehhe
apapun itu intro jer
so lets move to interesting part

dan YES askar
masa checking tu
aka diminta berbaris in naked
sambil semua tengok ciknek masing-masing
heheh ***tetiba akak imagine nakal uols
so doc akan periksa konek masing-masing
supaya takder cikask yang ada angin pasang
apa?? angin pasang macam angin tiup kencang ??choii soalan adek2 tau
angin pasang is telor besar sebelah ooocay
so kalau ada tak ler..sebab masa latihan lasak akan sakit nanti
so tak leh nak wat training
..
..
..

dan dan
dan
dan
part gegurl suka is check vontot
terus akak snappy the chat part



terus akak citer
pasal dlam internet kena check bontotkan


akak plak yang sexcitedkan
so akak tanya ler
apa doc tu buat kat bontot dia
so as diatas
doc tengok jer bontot dia
hehe and yes bontot ask nier
chantek uols
bulu skit sangat
and pink plus coklat
and to be true akak pernah JILAT **Opss pengangkuan terpesong jap



dan akhir perbualan
dari kesah bontot terus rimau tu tanya NASI GORENG**pitam
and yess akak akui nasi goreng aka sedap hehe
laki akak bleh habis 3 pinggan
dan mamat nier leh habiskan dua pinggan hehee
tak bohong **Matilah puji diri sendiri hehehe


Thursday, February 17, 2011

kerna diriku begitu berharga !!!

apa tu
tag for Loreal ??
nope ...bukan ..tidak
saja gegurl guna
sebab diriku berharga maka gegurl
nak kongsi beauty product

present 2u SK II
hehe yes gegurl baru sahaja menggunakan SK II
lepas dengar mcam2 citer yang pro and con
why not gegurl cuma sendiri
ittewpun lepas i dapat tahu
my frez leh dapatkan harga yang lebih bagus
dari beli direct dari counter
yang mahal nak mampus


lupa plak pix yang atas sekali is cleanser
as starter akak beli yang size travel pack sahaja
tapi itupun dah almost RM350 occay
mahal nak mampus but kecik jer
anyway lets tengok 2nd product
yang nier bukan toner
sebab toner akak malas nak pakai
but this one apply after toner
nier Facial Treatment Essence
this product mengandungi lebih 90% pitera, the unique ingredient
really gud for our skins

and last guna
SK II - Skin Signature
that restore firmness, anti aging
the result will superb bila guna with FTE

opss ada dua ??
nope lah satu kawan akak turut membeli
dan hasilnyer ??
akak menunggu 2 minggu ok before buat entry nier
jeng
jeng
jeng
.....
..
..
yes TERBUKTI
BERKESAN UOLS
tak sia-sia habiskan duit for something u terbukti
apa yang berkesan???
kulit muka akak lebih sihat
dengan erti kata putih yang tak pucat but it look healty
kalau bawah matahari my skin macam putih merah skit
sekatakan tona kulit
dan sure lebih tegang kulit uols
apapun akak guna siang dan malam dengan amat skit quantity akak sapu
sebab mahal kan... dan sekarang nier akak guna malam jer
sebab sayang
akak bukan kaya occay untuk beli skin care yang macam nier
but bila test dan terbukti
so gegurl pasti akan gunakan secara berterusan
nota : ini siaran tak ditaja oleh SK II occay, so pada yang ada duit lebih sila lah beli dan cuba sendiri, cuma mahal skit kalau tak tahu "lubang" wink

Wednesday, February 16, 2011

i like it !!!

tak tau naper malas sekarang
akak malas nak typed
mals nak edit pic
but
akak rajin sangat MAEN
rajin sangat SNAPPY
rajin sangat reply msg kat ***
hhehhe
apapun gegurl nak share tis pix
i luv so much uols
bonjolan yang perfect
the blue ittew menambah keghairahan
dan gegurl stim plak masa nak publ pix nier


berlekok lekok aur ittew
dah tak sabar nak sedut fresh air gituh


YAY
gegurl like it lah :)






Monday, February 14, 2011

menhintung...membilang..mengira

YAY
gegurl wish masa cepat berlalu
tak sabar dah lama menunggu
kalau bleh putar jam
cepat-cepat gegurl plih april
sebab
dah over gedik untuk mencapai
wish list gegurl
LV sudah pasti
ohh
gucci
chantek dan harap ada size



dan paling teruja
mempunyai my own first Hermes
the orange box yang buat gegurl sawan for almost
a year :)
sabar...sabar..lagi dua bulan jer
wait for me PARIS

Thursday, February 10, 2011

selamat tinggal malaysia !!!

akak rasa dah sampai waktu nyer
dah sampai seru orang tua kata
untuk akak berhijrah
bukan tukar kerja saja
malah tukar kerakyatan
akak dah tekad
akak akan berhijrah
..
..
..
..
..
.
.
.
.
.
sebab dibawah nier
akak terkasima dengan article in Star
huhu syarikat penerbangan thai dah setuju
untuk gunakan ladyboy as cabin crew
huhu merasa adek2 pondan akan lebih bergaya dari cikki tulen
cuma shemale yang dia org promo nier bagi akak biasa-biasa sangat
sebab kat thai muka yang meletop fonen-fonen amat ramai
but mungkin yang nier tak tingting kot sebab ambil cikmon 'sekadar mencukupi'

huhuuu make a difference adri competitors kaedahnya nya
so dato tony - anda berani menyahut cabaran ini ??? ***tepuk tepuk

Wednesday, February 9, 2011

fresh air

berikutan entry semalam akak dapat e-mail dari seseorang yang bunyi nyer lebih cam nie
"gegurl, boleh tak u clarify pix best of 2010 (part 5). Bukan apa kalau tak salah pic tu is hubby to my frez, dan sekarang dia dah murung and afraid that she will doing the stupid thing"
dan pagi nier plak ada anon tanya benda yang sama, about the same pic
so dengan ini gegurl wat entry untuk terangkan cerita sebenar and hope eveything is put on the right place **cewah macam ada isu negara jer .
back to last entry, as uols sendiri baca tajuk nyer semua citer to dah history, dah basi dan dah berkubur. Semua pic dan juga kenalan akak bersama si polan ittew is happened 2010, to be honest berlaku pada awal tahun 2010. Dah dekat setahun la kan, sesuai dengan tema entry tu sendiri yang akak ungkapkan the best man a.k.a frenz sepanjang last year.
So kaedahnya sekarang weols dah lama tak contact each others. Akak pun dah tak der no phone dia lepas mine phone kabut midle last year. Jadi kesimpulannyer :
A) Kalau si anon A sedang berkawan dengan si polan ittew, teruskan hubungan anda. Jangan syak gegurl menjalin hubungan terlarang dengan dia sebab benda nier dah lama berlaku
B) Kepada sesapa juga, akak dinch ada hubungan yang itim dengan hubby or exhubby anda, akak cuma ada sorang hubby jer sejak enam tahun yang lepas iaitu si I. Lain lah kalau I tu pasang dua tiga branch, harus kita bermadu kan **diluar pengetahuan dan kemahuan akak kalau berlaku
C) Sesiapa pun termasuk diri akak juga, be rational and think twice bila melibatkan jantz dalam hidup kita. Sayangi diri sendiri lebih dari sayangkan dia, kerana kita tak tahu apa yang dia buat dibelakang kita atau mungkin ada pihak lain yang tak sedang dan cuba merampas dia dari kita. So jangan terburu-buru dalam tindakan dan pemikiran. Tak semestinya apa yang kita fikir itu yang sebnarnya berlaku, unless u know the roots of story
so ckup lah akak membebel. Dan jangan juga salahkan si polan tu, dia pulak tetiba kena maki dengan uosl kata tak setia, padahal it happend dah berkurun.
Pada si anon, harap penjelasan gegurl menghuraikan semua 'gray area' .....

Tuesday, February 8, 2011

futsal 2

jom kita bersukan !!
harus kurang waras tau kalau gegurl trun padang
but kalau sekadar jadi penonton gegurl ok jer
anyway lets sambung futsal
merasa ler canon akak blur
sila salahkan camera bukan sbb gegurl tak pdai snap ok


so meh aka zook skit pic yang blur tadi
see dah nampak tak berbaju
peluh la u nier
bucuk hehe
pose nier akak suka
nampak chomel skit
dan badan hehe takder spare tyre hehe


la ada senamrobik ??
heeh apappun akak enjoy malam tu
dapat gak maen futsal wpun berheel pelbagai
anyway igaukan ciklis plak sekarang heheh
apa citer..nanti ok gegurl sambung


Monday, February 7, 2011

utusan


i tak pernah tulis any issues yang berat
or yang berkaitan politik
but ittew tak bermakna akak tak membaca occay
**matilah nak juga promo diri sendirikan



apapun ittew tak penting
cuba uol selak utusan hari nier
this article is gud.. very gud

futsal for fun

yay
lets kita intai sapa yang main futsal
adakah anak ikan
bapak ikan
or rimau ??
silap rimau tak suka futsal eeheh

model ner malulah
and for sure this is not rimau
tengok rambut and bodypun dah tau kan

main-main lahbudak nier
sesah betul nak snappy
jap ke kiri
jap kekanan
but tetap ler gegurl tergedik kan

BERJAYA
kecian dia , mana tak
budak ier nak main futsal
gegurl plak gi tarik tangan dia snappy snappy
anyway dah cuti panjang macam malas jer
dan nanti akak citer my hubby yang demuk heheh
p/s : sesapa yang tinggalkan komen untuk minta password, sila rujuk kepada entry terdahulu. Semua gegurl dah share kat situ occay :)












Tuesday, February 1, 2011

new board




i luv this pic so much
no idea y
just falled in luv



visitors' country

free counters