Wednesday, February 9, 2011

fresh air

berikutan entry semalam akak dapat e-mail dari seseorang yang bunyi nyer lebih cam nie
"gegurl, boleh tak u clarify pix best of 2010 (part 5). Bukan apa kalau tak salah pic tu is hubby to my frez, dan sekarang dia dah murung and afraid that she will doing the stupid thing"
dan pagi nier plak ada anon tanya benda yang sama, about the same pic
so dengan ini gegurl wat entry untuk terangkan cerita sebenar and hope eveything is put on the right place **cewah macam ada isu negara jer .
back to last entry, as uols sendiri baca tajuk nyer semua citer to dah history, dah basi dan dah berkubur. Semua pic dan juga kenalan akak bersama si polan ittew is happened 2010, to be honest berlaku pada awal tahun 2010. Dah dekat setahun la kan, sesuai dengan tema entry tu sendiri yang akak ungkapkan the best man a.k.a frenz sepanjang last year.
So kaedahnya sekarang weols dah lama tak contact each others. Akak pun dah tak der no phone dia lepas mine phone kabut midle last year. Jadi kesimpulannyer :
A) Kalau si anon A sedang berkawan dengan si polan ittew, teruskan hubungan anda. Jangan syak gegurl menjalin hubungan terlarang dengan dia sebab benda nier dah lama berlaku
B) Kepada sesapa juga, akak dinch ada hubungan yang itim dengan hubby or exhubby anda, akak cuma ada sorang hubby jer sejak enam tahun yang lepas iaitu si I. Lain lah kalau I tu pasang dua tiga branch, harus kita bermadu kan **diluar pengetahuan dan kemahuan akak kalau berlaku
C) Sesiapa pun termasuk diri akak juga, be rational and think twice bila melibatkan jantz dalam hidup kita. Sayangi diri sendiri lebih dari sayangkan dia, kerana kita tak tahu apa yang dia buat dibelakang kita atau mungkin ada pihak lain yang tak sedang dan cuba merampas dia dari kita. So jangan terburu-buru dalam tindakan dan pemikiran. Tak semestinya apa yang kita fikir itu yang sebnarnya berlaku, unless u know the roots of story
so ckup lah akak membebel. Dan jangan juga salahkan si polan tu, dia pulak tetiba kena maki dengan uosl kata tak setia, padahal it happend dah berkurun.
Pada si anon, harap penjelasan gegurl menghuraikan semua 'gray area' .....

11 comments:

  1. susah kalau ada anon penyibok kan akak.. sebab sbtg ciknek jah.. larik!!

    ReplyDelete
  2. payed....coz luv is blind gituhhhh. ANyway jom kita berchenta berdua nak ***larikkk

    ReplyDelete
  3. payed : haaa... sila laa terima propose kak mirch tuu... hihihi... ***larikkkkk jugekkk...

    kak mirch : jgn mara naaaaa... :P

    ReplyDelete
  4. azrie..jgn ler u usik payedd, muka dia dahmerah2 baby dah. Ataupun azrie kita 3some jer ***cabutttt,

    ReplyDelete
  5. kak..nak lebo berempat...larikkk!

    ReplyDelete
  6. sayangi diri sendiri lebih dr jants..krana mreka & kita spesis sama....larikkkkk

    ReplyDelete
  7. magik...jap yer --->payedd and azrie, ada org ajak kita lebo berempat ??sila naik stage jawab kalau berani heheh ****tetiba teringat kisah di pondak akak projek berlima and I the only star that nice...

    anon ...heheh no comments

    ReplyDelete
  8. tu ler payah nye....takan nak kena interview dulu kut...bru bley kwan...hantam saja la labu! sememangnye jantz2 kan keysah pun.jnji dpt!ade prob pandai2

    ReplyDelete
  9. dinch dgn pondan2 perasan yg jantan akan melekat dia org seumur hidupp

    omg sangat

    ReplyDelete
  10. wah...drama cerekarama rashid sibir sangotttsss.... yg laki tu lakonan remy ishak....nasha aziz jd gugurl....pompuan tu fauziah nawi...voley??

    ReplyDelete
  11. kak mirch : fuyooo... 3some ok sajep... mane payed xmo jawab nie... lalalala...

    magic : nak 4some ye? ahax... kak mirch, mampooo ke? lalalala... **larikkkkkk....

    ReplyDelete

visitors' country

free counters