Monday, February 7, 2011

futsal for fun

yay
lets kita intai sapa yang main futsal
adakah anak ikan
bapak ikan
or rimau ??
silap rimau tak suka futsal eeheh

model ner malulah
and for sure this is not rimau
tengok rambut and bodypun dah tau kan

main-main lahbudak nier
sesah betul nak snappy
jap ke kiri
jap kekanan
but tetap ler gegurl tergedik kan

BERJAYA
kecian dia , mana tak
budak ier nak main futsal
gegurl plak gi tarik tangan dia snappy snappy
anyway dah cuti panjang macam malas jer
dan nanti akak citer my hubby yang demuk heheh
p/s : sesapa yang tinggalkan komen untuk minta password, sila rujuk kepada entry terdahulu. Semua gegurl dah share kat situ occay :)












7 comments:

  1. hi, Zehdy! Boleh tak kalau awak invite saye dalam blog awak??? my email... calvinedmit@gmail.com hari tuh dah post comment... tapi tak dapat invite...... :( Kecewalah.....

    ReplyDelete
  2. wah. kalau tak silap macam terjumpa kat lrt tadi.

    ReplyDelete
  3. not bad...ala-ala boys next door gituh...




    GSU

    ReplyDelete
  4. zehdy ..nak yg nakal jer hhe

    calvin ...erm..akak nak jugak la

    perawan...tu arg kakak terguda

    anon... :)

    ReplyDelete

visitors' country

free counters