Thursday, February 17, 2011

kerna diriku begitu berharga !!!

apa tu
tag for Loreal ??
nope ...bukan ..tidak
saja gegurl guna
sebab diriku berharga maka gegurl
nak kongsi beauty product

present 2u SK II
hehe yes gegurl baru sahaja menggunakan SK II
lepas dengar mcam2 citer yang pro and con
why not gegurl cuma sendiri
ittewpun lepas i dapat tahu
my frez leh dapatkan harga yang lebih bagus
dari beli direct dari counter
yang mahal nak mampus


lupa plak pix yang atas sekali is cleanser
as starter akak beli yang size travel pack sahaja
tapi itupun dah almost RM350 occay
mahal nak mampus but kecik jer
anyway lets tengok 2nd product
yang nier bukan toner
sebab toner akak malas nak pakai
but this one apply after toner
nier Facial Treatment Essence
this product mengandungi lebih 90% pitera, the unique ingredient
really gud for our skins

and last guna
SK II - Skin Signature
that restore firmness, anti aging
the result will superb bila guna with FTE

opss ada dua ??
nope lah satu kawan akak turut membeli
dan hasilnyer ??
akak menunggu 2 minggu ok before buat entry nier
jeng
jeng
jeng
.....
..
..
yes TERBUKTI
BERKESAN UOLS
tak sia-sia habiskan duit for something u terbukti
apa yang berkesan???
kulit muka akak lebih sihat
dengan erti kata putih yang tak pucat but it look healty
kalau bawah matahari my skin macam putih merah skit
sekatakan tona kulit
dan sure lebih tegang kulit uols
apapun akak guna siang dan malam dengan amat skit quantity akak sapu
sebab mahal kan... dan sekarang nier akak guna malam jer
sebab sayang
akak bukan kaya occay untuk beli skin care yang macam nier
but bila test dan terbukti
so gegurl pasti akan gunakan secara berterusan
nota : ini siaran tak ditaja oleh SK II occay, so pada yang ada duit lebih sila lah beli dan cuba sendiri, cuma mahal skit kalau tak tahu "lubang" wink

15 comments:

  1. Gegurl,

    aku guna Sk11 hanya treatment essence jer..yg lain2 tuh kureng hasilnya..ikut pengalamanlah, kawan2 pun ckp hnya treatment Ess tuh jer yg berkesan....or maybe ikut kulit..

    ReplyDelete
  2. Uols berhati-hati dgn produk tiruan. Baru2 ni heboh tang produk tiruan SK-II dari China...haruslah murah okey!

    -Sales Boy aka Selesa Boy-

    ReplyDelete
  3. ita.. that true, essence paling superb. Yang lain lambat n ikut kulit

    anon1 ..yes uols ada porduct tiruan. dah check mine is japan..and dah gie counter SK II untuk confirmkan hehhe

    ReplyDelete
  4. woahh
    patut la cantek..

    pakai skII..

    ai hanya pakai safi rania jah

    ReplyDelete
  5. i chantek sebab slalu ambik wudhuk bak kata kak nita **Larikkk

    ReplyDelete
  6. hehe...harus la pakai SK11 untuk tegangkan kulit..wahh..nak pakai lepas nie...

    ReplyDelete
  7. kak mirch,sk II memang mahal tauu!!tp its worth buying ler if cud see the effect.wok guna bedak sejuk kampung jahh!!!

    ReplyDelete
  8. magic.. gegurl sokong

    wok .. mahal sbb tu now akak pakai malm ner uols. Bedak sjuk uols takper muka chantek dan muda, akak dah kertu hehehe

    ReplyDelete
  9. sk II memang meletop.. now suci pakai Artistry.. pon ok jugek.. try la uol...

    ReplyDelete
  10. kak mirch, kat mana u dpt sk11 yg lebih murah tu, nak jugekkk, tapi nak yg ori je k

    ReplyDelete
  11. suci... lets akak pkai SK dulu uols spai habis

    melati ...ada kawan uol yg kerja dlm distribution channel of SK II. Murah juga and sure lah ori, kau ingat akak nak rosakkan muka akak yang cari jantza nier????

    ReplyDelete
  12. good choice...dah lama nak pkai tapi dah tak sempat sebab kulit dah berubah dari oily ker mix zone....



    Gay Separuh Usia @ GSU

    ReplyDelete
  13. saya tak mampu kak nak pakai SK11 ni.pakai L'oreal for Men je.kalau yang essence je berapa kak?

    ada kawan saya pakai Olay Total Effects.dia kata okay.betul ke kak?

    ReplyDelete
  14. kurlass pakai SK11 .... i pakai bedak miyami jewww

    ReplyDelete
  15. sk2 ngan olay are from the same company; protector & gamble (P&G). brands je lain. one meant for department store and one ofr drug store. kalau rajin belek ingredients sebelum beli sesuatu produk, sk2 & olay lebih kurang sama aje. takde publish research yg mengatakan pitera itu ultimate beauty ingredients. yg aku perasan, 'ultimate' ingredients by protector & gamble ialah niacinamide which is available in both olay & sk2. niacinamide is one of the well known cell communicating ingredients, which can improve the look n feel of skin when applied topically, n have publish research to back it up. with that being said, olay pun dah memadai. no need to spend gila2, unless u have lotsss to spend. BUT, olay yg dijual kat malaysia bila dibelek full ingredients listnya, tak sama dengan yg dijual i negara barat sana, say kat USA. which, SUCKS!

    ReplyDelete

visitors' country

free counters