Sunday, February 20, 2011

sedikit sambungan ...



maaf ibu-ibu, bapak-bapak, adek-adek
sebab lately akak kurang berIT sikit
dah malas nak update blog sbab akak
suka plak melangut kat blog org lain
bukan blog biru-biru tapi more pada normal life
hheh blog org kaya-kaya, yang ada bag chanel or birkin,
blog yang travel satu dunia, blog yang penyayang **opss



apapun blog untie kisah abag rimau
yes year heard me kisah rimau yang teruk kena buli
dan kisah dia orang dipilih jadi askar occay
dan sah sah paling menarik
yang kena dicheck bontot !!!!!!!!!!!! i like it **gila fonen menujah
anyway back to the story
.....
..
.

kebetulan lepas akak baca blog sher tadi
akak online FB ngan sorang scandal lama
yes rimau pun sekarang dah bersepah dengan FB masing-masing
so bila dia ada on9 terus akak tanya :
abang nak tanya pasal kisah ask dulu leh??
yer sayang..tanya ler...apa benda
***dia pun pelik plak pada mula napa plak tetiba
aka tanya pasal benda-benda rimau nier
dan as intro akak suruh dia senarai kan apa benda paking buruk
dia kena buat masa baru masuk askar dulu
dan jawapannyer is ...

1. Kena minum air stokin ****mampus yang berhari tak basuh, cuma katanya tak selalu ada ler jugak spai sakit2 perut
2. Kena tido dalam longkang berair dan berbau...huu selama tiga bulan
3. Tido dalam tong sampang selama tiga bulan

so adek-adek sanggup tak ??
hehehhe
apapun itu intro jer
so lets move to interesting part

dan YES askar
masa checking tu
aka diminta berbaris in naked
sambil semua tengok ciknek masing-masing
heheh ***tetiba akak imagine nakal uols
so doc akan periksa konek masing-masing
supaya takder cikask yang ada angin pasang
apa?? angin pasang macam angin tiup kencang ??choii soalan adek2 tau
angin pasang is telor besar sebelah ooocay
so kalau ada tak ler..sebab masa latihan lasak akan sakit nanti
so tak leh nak wat training
..
..
..

dan dan
dan
dan
part gegurl suka is check vontot
terus akak snappy the chat part



terus akak citer
pasal dlam internet kena check bontotkan


akak plak yang sexcitedkan
so akak tanya ler
apa doc tu buat kat bontot dia
so as diatas
doc tengok jer bontot dia
hehe and yes bontot ask nier
chantek uols
bulu skit sangat
and pink plus coklat
and to be true akak pernah JILAT **Opss pengangkuan terpesong jap



dan akhir perbualan
dari kesah bontot terus rimau tu tanya NASI GORENG**pitam
and yess akak akui nasi goreng aka sedap hehe
laki akak bleh habis 3 pinggan
dan mamat nier leh habiskan dua pinggan hehee
tak bohong **Matilah puji diri sendiri hehehe


18 comments:

  1. best2
    klu i jd doc tu i jilat2..haha

    ReplyDelete
  2. wok tak nak vontott rimau iteew,..wok nak gugurl punyer nasi goreennggg!!!patot ler hubby ggugurl melekat ngn gugurll bertahun2 ye takk!!rahsia nyer nasi goreng gugrl rupenyer..selain nasi goreng aper rahsia kekal rumahtangga uolls??wok ni tak pernah kekal dlm rmhtgga..wok tak pndai masak kot..sedihh..

    ReplyDelete
  3. hahaha...
    suci dah imagine bukan2 ni..
    harus seksi rimau2 berbaris naked kan..

    ReplyDelete
  4. huhu...best plak kalo dpt jd doktor tuh...

    ReplyDelete
  5. eemmm...
    mak bace blog auntie sher n blog mirch.. dh mcm ade kesinambungan jer..hehehhe nway.. mcm best jer kalau mak yg jd doc kat kem askar..hehhehe...
    patutla ade jer rimau yg suke bile kene jilat LJ... tak pun mintak untuk kene f**k..
    ahaks!!!!

    ReplyDelete
  6. huhuhuhu.saya tak masuk askar pun.tapi bontot tetap lobos.gitewww.hahahaa.

    ReplyDelete
  7. Huhuhuhu.....klaka lah citer akak...tapi best....
    Tapi kak, betullah citer pasal askar kene check telur tue...coz i ader kawan baik seorang cikgayah yang masuk askar (*matila cik gayah nie, gigih masuk askar....)...dier cakap mase dierorg buat medical check up, memang dierog kene bogel n dicheck telur mereka...so kawan i nie pun punyerlah risau takut terereksi semasa tengok orang lain punyer ciknek...jadik maser dier kene bogel tue dier cubit tangan dier sambil baca selawat (*matila bacer selawat sambil berbogel....huhuhu....harus dipanah petir) semata-mata x nak terereksi....huhuhu...

    moral of the story : kalo korang nak masuk askar, biarlah korang ber cikki dulu...huhu...gituuu...kan....huhuhu...:-P

    ReplyDelete
  8. Hello akak....saya peminat setia blog akak..
    nak password akak...tq..email saya : waiyen78@live.com.sg

    ReplyDelete
  9. hai akak,
    saya ni peminat setia blog akak,nak password leh kak?email saya,waiyen78@live.com.sg

    ReplyDelete
  10. rasanya kena check prostate tu tgk normal ke tak...why? tak tau tp tak silap kat US mmg kalo physical, check itu inclusive...

    erm, mungkin Diva Mirch dan Diva Sher bole kempen utk pemeriksa prostate...penting tau utk jantanz2...


    GSU

    ReplyDelete
  11. cerita psl askar ni,ade x abg2 rimau yg minat kt lelaki str8?

    ReplyDelete
  12. cerita psl askar ni, ade x abg2 rimau yg taste kt str8 guys?

    ReplyDelete
  13. Hahahaha....mmg lawak lah gugurl....org cakap pasal korek vontot....die boleh tukar topik pasal nasi goreng....x tahu la mungkin topik tu menyebabkan selera meningkat kot :)

    ReplyDelete
  14. hehehe...nice....x heran gak kalo diorg main sesama sndiri ek?

    ReplyDelete
  15. ayat last tu fst time bca --> bleh nak masukkan nasi goreng mcm harituu... (imagine mskkn nasik goreng dlm bontot plak...)

    ReplyDelete

visitors' country

free counters