Thursday, February 10, 2011

selamat tinggal malaysia !!!

akak rasa dah sampai waktu nyer
dah sampai seru orang tua kata
untuk akak berhijrah
bukan tukar kerja saja
malah tukar kerakyatan
akak dah tekad
akak akan berhijrah
..
..
..
..
..
.
.
.
.
.
sebab dibawah nier
akak terkasima dengan article in Star
huhu syarikat penerbangan thai dah setuju
untuk gunakan ladyboy as cabin crew
huhu merasa adek2 pondan akan lebih bergaya dari cikki tulen
cuma shemale yang dia org promo nier bagi akak biasa-biasa sangat
sebab kat thai muka yang meletop fonen-fonen amat ramai
but mungkin yang nier tak tingting kot sebab ambil cikmon 'sekadar mencukupi'

huhuuu make a difference adri competitors kaedahnya nya
so dato tony - anda berani menyahut cabaran ini ??? ***tepuk tepuk

7 comments:

  1. bile la MAS nak ikut jejak langkah.....

    ReplyDelete
  2. kak wok nak berhijrah also jd cabin crew iteww..layak ker kak mirch??kak wok dah 3oan,tua layu doss..boleh ker they al terima?huhu

    ReplyDelete
  3. haha..dah agak pun. Bkn akak jer kut..mgkin ramai2 lg hadek2 nak cuba nasib kat sana huhuhu. Setuju ngan akak..dlm pic tu x ler melotop sgt cunnye..akak n kak sheri lg 'can do'.Btw jgn ade wat biz smpingan masa flight udah..hehehe

    ReplyDelete
  4. yup...adebace tadi..terkesima jap...hihi.kak..kite dua ade can tak? Air Asia..plz...

    ReplyDelete
  5. if malaysia ada...!! mmg menyahut seruan Dato Sharizat Jalil .. ahaksss

    mak x nak jadi crew .. mak nak jadi Interviewer bahagian grooming hehehee

    ReplyDelete
  6. nick.. mas takmungkin kot, kita pakat2 minta AA udah le sebagai perintis, nanti dah menjadi sure MAS akan mengikut hehe

    kak wok ..tak per uols dah layu kita cucuk botox so tegang balik semua

    kadam.. kalau sampingan tu bukan package ker ? heheheh

    magic.. ada2 peluang cuma kena beli wig banyak skit hehe

    remyza ....ohh demand nieh

    ReplyDelete
  7. suci dah pegi interview tu..
    mase cakap melayu lepas..
    tapi tibe2 diorang suoh speaking siam.. terus kene buang keje...
    *nanges*

    ReplyDelete

visitors' country

free counters