Tuesday, February 22, 2011

terjelepuk ...

gegurl pun tak pasti
title for entry kali nier wujud atau tidak dalam kamus DBP
but hentam jer labu
janji sesuka gegurl nak tulis kan
anyway lets lupa sekejap pasal jantz or cikask
sebab akak percaya ramai plak suka bila rimau kena check bontot
dan akak plak dah rasa rimau bontot yang mampan last week **larikk
nNTI akak wat entry ..or u nak tgk bontot rimau kena apum ???opspps

anyway nak gie mana nier?
kecoh jer jalan laju-laju
uhuhuu pada yang tak tahu
awal bulan nier LV us dah naikkan harga
so akak senyum jer sebab mine
will come from paris or london
bu bila gegurl buka website LV petang semalam
fukeeeyyy dah naik juga dlm euro30 for my luvly bag
sebab tu tajuk tu terjelepuk or terduduk


but the gud news is
my pray is being heard
apa benda yang akak impian akak jadi kenyataan
as u can see above pics
LV akan kuarkan speedy mono with STRAP
lalalala lalalal
akak happy dan amat happy
will be released on 15 April
lalaal sila angkat kaki kita menari caca !!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comment:

visitors' country

free counters