Tuesday, March 22, 2011

black mail & si dungu



opsss
ada sesuatu yang akak terima
apa dia
lets tgk

akak telah menerima black mail through komen
cuma akak tak publish kan sebab nanti dia naik lemak
he claimed that this blog
plus 3 others blog kepunyaan diva lain
sedang diperhatikan kerana mengandungi kelucahan melampau
huhuuu

so listen here dude
KALAU KAU NAK KATA BLOG NIE KELUCAHAN MELAMPAU
GEGURL BLEH TUNJUKKAN 5,10, 15 BLOG YANG LAGI MELAMPAU
MELAMPAU TAHAP CIPAN
SO NAPER KAU TAK GIE KAT SITU
????
ADAKAH KERANA
BLOG AKAK NIER


SHARING THE HOT ANAK IKAN
YANG JADI KAWAN GEGURL
KAU JELOUS SEBAB TAK DAPAT KAWAN NGAN BUDAK2 NIER?


ATAU ADAKAH BLOG GEGURL
ADA JANTANZ HOT KAU JADI CACING KEPANASAN


ADAKAH KERANA BLOG AKAK
ADA CIKTANZ PAKAI UNDERWEAR KAU PENGSAN??
HANG TAK TENGOK KER KAT TV TU SAH SAH MANDI KOLAM
PAKAI UNDERWEAR TAK DER APA PLAK
SIAP DALAM SIARAN WAKTU PERDANA TAK LUCAH PUN


ATAU ADA PIC ARMS KAU RASA KAU TAK CUKUP
JANTANZ SO KAU TULIS LER PADA KOMEN TU
>>>>>>>

OHHH YA U KNOW WHAT MEAN PRIVATE
AND GEGURL PUT PASSWORD SO MAKNA UNTUK MEMBER
SO KALAU KAU BUKAN MEMBER TAPI BLEH BUKA
MAKSUD NYER KONEK HANG TU MEMANG MINAT SAMA NAK TENGOK
PIC KONEK2 SO ADMIT ITTTTTTTT


DAN CAKAP PASAL SI DUNGU
ala ada satu blog tu so tak payah i nak tulis kat sini
OHHH MENGEJEK MENGHINA POMPUAN SEKSI, PONDAN, GAY BOY
HEHEH mcam tu ker ISLAM or even KRISTIAN menegur ??
mana keindahan agama yang shyumul?
huhuu sorry gegurl nier HANJENG so tak layak cakap pasal agama kan
cuma kau ingat sama

KALAU KAU SEMBAHYANG LIMA WAKTU BUKAN BERERTI KAU DAH BELI TIKET KESYURGA DAN KALAU KAU PELACUR MASIH ADA PELUANG DIJANJIKAN UNTUK KE NIRWANA.......bacalah kitab, renunglah hadis ....

enough is enough ...


nota: happy dah renew passport untuk LARI KE EURO >>>lallala , dari emo tetiba akak macam budak 10 tahun dapat candy LOL



30 comments:

  1. sabor kak.. biasany org yg send balckmail tuh suka bila tgk akak melatah... makin d balas makin dia suka.. cuma kalau kt bdiam rs sakit ati plak eh.. tp xpe kak .. sy rs kalau kt x layan peel dia.. lama2 dia penat laaa tuh... jgn layan kak..t dh penat dia berenti sendiri...

    ReplyDelete
  2. nape la ada org2 yg dengki ni...blog kak mirch, kak sher, kak wok & kak zelita x penah pun rayu2 org suruh tgk, org yg gatal tgn nak klik, kalo x suka, move on...jgn nak blackmail org plak, x suka taw...byk lg yg maha lucah dari blog2 ni semua nape x serbu yg tu, kann? i baca blog2 ni utk suka2, bg ilang stress jap..itu je..pendek kata , kalo x suka, jgn tengok...& blajar hormat hak org lain...org2 mcm ni, kalo kak mirch nak tau,org ckp bodo x leh ajar, cerdik x boleh pakai...~aku lak yg emo kat sini :P ~

    ReplyDelete
  3. bolayan jer....itu komen dri hangsap kertu x laku...

    ReplyDelete
  4. suci pun slalu dppt email mcm tu..
    silly kan?
    cuba baca majalah MANGGA... yg ade Poster Cun tak perlu tu..
    anak ikan duk kolam renang seksi meksi.. boleh pulak...
    tu baru majalah..
    belum lagi blog2 3gp melayu bagai..
    harus lucah..
    tu baru blog melayu.. blog omputeh????
    lagi laaaaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  5. wok rasa dia jeles kat pic undies merah iteww!!hahaha..sebab dia tak dapat pegang undies budak tuhh..dia kena pgang undies dia sendirrii jahh!!

    ReplyDelete
  6. syabas kakak. peribahasa turun temurun UFM. syabbas bette

    ReplyDelete
  7. we ol bertiga dapat yg first blackmail tuh masa u ol privatekan blog, basically, ayat yg sama, tapi kononnya dr org lain. kali ni dr org lain pulak.. but it comes from the same person.. my advice, buat mcm mak, get yourself a lawyer, dia tak boleh nak hentam nak tangkap n nak dedah dlm media elektronik sesuka hati.. sebab my blog especially, bukan nya blog porno melampau seperti yg dia kata tuu.. so gegurl, get ready your gun!!!

    ReplyDelete
  8. alah abaikan je blackmail2 ni. bukannya diorang kenal u pon.

    ReplyDelete
  9. Aiyooo..naperlah ade yg nak komen related to agama bagai. Sabarlah Kak Mirch... we always sokong kak Mirch.

    Kalau tak suka such entries yg "keterlaluan" katanya - Just Close the Tabs!... jgn baca n scroll down lagi...

    >>> walhal, byk lagi blog2 yg XXXXXX rated...

    ReplyDelete
  10. sabar la kak..
    dlm dunia nie ramai yg xske gan kiter
    die jeles kat akk la 2...

    ReplyDelete
  11. kelass stmt u.. hamik ko sebijik.. eee ikutkan geram sgt.. tp watpe sakitkan ati sendiri..
    abaikan aje langau2 tu mirch...

    u take care

    dairy

    ReplyDelete
  12. akak sabar k..diewog jelez coz akak kn hot..so diowg dengki r..hahhaah...x semesti ye yg jahat xley berubah..n confom msuk neraka..diowg tuhan ker nk tentu kn kite nie msuk neraka ker syurga..
    sy sokong akak apew2 pown

    ReplyDelete
  13. owg tu jeles kak,,,
    die sangap konek tpi xlaku...
    hehe...

    ReplyDelete
  14. kenn..sabar je mirch...agaknyer da tak betul kot org cmtu...private slh..x private salah..sah2 blog2 lain yg kelucahan melampau tu xde plak ko nk berceramah bagaikan...kl da private n need a p/word..only follower n spesis je ble bukak kann..claimed st8 n nk bukak then claim nk muntah bagai...yeke muntah...ke ko mmg nk sgttt tgkkk kann..very de hanjj..so ko promo lagi bg panas this blog utk apa..kata nk tujuan baik...niat baik..cara x baik x ble gakkk..lets their freely blogging...hak masing2..

    ReplyDelete
  15. camtule jd nya bila blog diaorg xlaku mulala cri publisiti murahan..yg peliknya blog kite2 yg d kacaunya pg r cari blog lain ....mmg dia org ni cam sial kunun lagak alim.....

    ReplyDelete
  16. alah sume tuh disebabkn JELES!!!org2 mcmtu sllnyer bottom muke lahanat yg xlaku...sentap lah biler tgk akak dpt anak2 ikan power2..abaikn jer ye kak mirch...

    ReplyDelete
  17. sadly.. to deter this kind of people is to lock the door and let the one you trust.. and your diehard follower je in.. sonang... nyampah betul diorang ni...

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. welcome to malaysia..

    janji i ols gumbira..

    lalalala

    ReplyDelete
  20. ala kak sah2 dia jlos kat aka kenn..bukan dia xdapat konek jiust xsemeriah konek yang akak dapat...n bukan dia xdapat anak ikan just anak2 ikan dia tu kayak wat ikan masun jer,,xmcm anak2 ikan akak yang sah2 ikan aruwana kennnn...
    lantak dia lah klu dia nak kata apa pun sah2 tempat dia pun tempah tiket kat neraka jahanam gak dengan golongan2 keji cam kita kan..sebab apa>>>dok layan blog ponen vough.menghina sesama manusia,tgok pic konek jantan...

    ReplyDelete
  21. akak...
    hati2 sikit tau...
    dah byk dah blog mcm niey kena blok tnp pengetahuan tuan dia...
    mmg betul drg 2...

    ReplyDelete
  22. i dah kena dulu uols
    biar lah kalau nak kena so akak buka yang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tegur tu tanda nk bwk awak sama2 masuk syurga.yg komen jilat2 kt atas ni smua taik nk bawak awak g neraka.besok dpn Allah,jgn ckp org x dakwah awak pulak..ape anak2 ikan ni,mcm placur je blog.siapa pun awak,cepat2 la btaubat.dunia ni xde yg bahagia melainkan redha Allah.smoga Allah bg kalian hidayah..(tp ingat,hidayah perlu dicari,bkn tnggu saje).

      Delete
  23. auntie sher ... YES my frenz baru balik dari overdesea is ready to practise his law skills, so i have gud shield now

    ReplyDelete
  24. sanar la kak..mmg kat dunia ni x semua org suker kiter..so bolayan kan jer

    ReplyDelete
  25. yg tegur tu tanda nk bwk awak sama2 masuk syurga.yg komen jilat2 kt atas ni smua taik nk bawak awak g neraka.besok dpn Allah,jgn ckp org x dakwah awak pulak..ape anak2 ikan ni,mcm placur je blog.siapa pun awak,cepat2 la btaubat.dunia ni xde yg bahagia melainkan redha Allah.smoga Allah bg kalian hidayah..(tp ingat,hidayah perlu dicari,bkn tnggu saje).

    ReplyDelete
  26. yg tegur tu tanda nk bwk awak sama2 masuk syurga.yg komen jilat2 kt atas ni smua taik nk bawak awak g neraka.besok dpn Allah,jgn ckp org x dakwah awak pulak..ape anak2 ikan ni,mcm placur je blog.siapa pun awak,cepat2 la btaubat.dunia ni xde yg bahagia melainkan redha Allah.smoga Allah bg kalian hidayah..(tp ingat,hidayah perlu dicari,bkn tnggu saje).

    ReplyDelete

visitors' country

free counters