Tuesday, March 8, 2011

entry untuk datin katakrina furupauzana




yes uols
kita dah ada pemenang untuk kuiz gegurl semalam
sungguh tak sangka sekejap jer
dah ada winner yang tepat
maksudnyer adek2 kat luar sana memang
expect macam dokor pakar bab ciktan,ciknek, dan sewaktu dengannya
TAHNIAH pada yang menang


opss sapa yang menang
tengok nama lah uols
DATIN occay sure banyak gigolo dan anak ikan dalam koleksi
apapun nak tahu jawapan dia
letsss akak copy kan

datin katakrina furupauzanasaid...

mak tau..they olls baru pas mandi,tapi dinch guna sabun.so erni yang melekat dekat situ dinch mahu tanggal n mrasa kering...so bila kering,dia melekat dekat bulu..amacam nok?...betul ngak?hehe

huhuu jawapan bleh wat tesis....apapun ada juga yang hampir tepat like kadam, tapi sorry uols tak sehebat datin **opsss pujian sangat pada pemenangkan

so hadiah dia ialah :
tak lain dan sudah pasti ciknek ittew !!!!!


merasa ciken siam memegang ciknek
adn see ada benang lagi sebagai pendinding
mak esah sangat ...leh kawan ngan kakak zelita **opsss sorry


huhu lets aka selak tower ittew
suka bulu roma yang halus2 tu
wat gegurl stim jer


lallaa naper abang tutup???
JAP JAP uol
dadadad konekkkkkkkkkkkkkk
***awat hitam ???


11 comments:

  1. itammmmmmmmmnyerrrr

    larikkkkkkkkkkk!

    ReplyDelete
  2. ita.. wat comeback yer.. best !!

    reza.. hitam ittew menawan

    ReplyDelete
  3. waaa..itam-itam pun..kak mirch senak x?
    larikkk...

    ReplyDelete
  4. kak ita jgn lupa invte bile come back miss ur blog

    ReplyDelete
  5. mak hadirrrr
    thank nok kreditkan mak sebagai pemenang..gituh...walaupun blog mak tak segah blog uols...mak sujudz...*ops...sanggul runtuh!!

    ReplyDelete
  6. hahaha...amacam brg die kak mirch? ada baik????

    ReplyDelete
  7. suke,suke,,,tak sabo tggu kat ita..

    ReplyDelete
  8. sapu lah fair n laveli.

    cerah la nanti. :D

    ReplyDelete

visitors' country

free counters