Wednesday, March 30, 2011

hobbit 2



kelas kita bersambung lagi uols
tetiba gegurl rajin plak wat entry
yer lah sejak 'melahirkan' entry berilmiah
rasa seronok sangat tengok anak murid
dapat ilmu baru... kan sharing knowledge is a MUST


dan kali nier masih topic boxer
kalau uols rasa boxer hobbit yang terdahulu cam tak best
sebab color putih so akan cepat kotor
yer akak paham laki ganas, so susah nak jaga benda putih
kecuali kuarkan ayer puteh **ops tersaasul
so kali ner gegurl plih yang color biru
like dark blue camne ok ???


dari pandangan belakang
boxer yang longgar memberi ruang pada adek anda
yes zkar lelaki mengembang tak tentu masa
so kalau terlalu ketat tidak bagus untuk aliran darah zakar
hahahha zakar bukan bahasa kotor atau bahasa lucah
sebab dalam paper bab sakit tuan selalu ada perkataan tu
dan zakar bermaksud ALAT SULIT LELAKI
(DAN JUGA PONDAN/BAPUK/GURIK)


kalau tetiba zakar mengembang secara mengejut
jangan bimbang budak lelaki memaNg camtu
tu tanda sihat tau
so buat dek jer


tapi kalau tegang camnier memang susah
tengok tu tengah rumah tetiba adek naik 90 degree camner
kalau ada adek pompuan kan takbest
cam tu jugak kalau parent tengokcamner??
malulan kan
lain ler hangpa jenis muka tembok


so kalau zakar menegang
uols gosok pelan-pelan
suruh dia duduk baik-baik dalam boxer
ingat tau adek tu cam baby
kalau uols kasar sangat mengosok
nanti dia muntah, sapa susah ????


xoxo




11 comments:

  1. hahahaahha..suke stetment kalo baby kuat kena gossok akan muntahhh..yucckksss...dan suker tengokk adiik iteww 90 degreee..wok nak tanyer nih(sambil angkat tangan,mcm kelass tutorial kat u dulu)kenapa adikk tuhh naikk 90 dgreee..dia tgkk aper smpi jd lagu tuh??wokk tak fahamm ler..huuhuhu

    ReplyDelete
  2. ayooo... teringat i ols zaman kuliah tahun 90an... dahulu kala...

    huhuhu... i ols dah tua kah... lalalalala

    ReplyDelete
  3. betul2..pakai boxer lebih selesa..bebas..tp mencabar sikit bila adek bgun. Tp kan boxer warna putih selalunye membuat pemakai tampak seksi(..ilmiah dek non).

    ReplyDelete
  4. terima kasih utk pelajaran hari ini.. nak lahgi! hahaha

    ReplyDelete
  5. wok .. adek tu macam baby lah,bleh meragam tanpa sebab **pitam

    sharin.. naper uols, stim kat dewan makan ker hehe

    mai ...kannnn

    kadam ...putih lagi menonjol gituh

    payed... cikgu letih lah

    ReplyDelete
  6. haha..nak angkat tgn bolehh...

    sama xpaham..adek tu bgn kenapa? macam mana dia muntah? haha.lagik xpaham.

    kena terangkan lg nie.

    ReplyDelete
  7. pasni kak mirch bole jd ilmuan la coz bnyak ilmu2 yg baru telah diajar n we oll akan jd anak murid yg setia...cuma anak murid ni xpahem bab muntah harep ckgu menerangkan dengan lbih detail sdikit tntg bab muntah ittew...tq

    ReplyDelete
  8. miss..
    ana nak tanya tntg fungsi2 Zakar..
    bole miss kasi lecture..?
    siap dgn diagram ye miss..

    oopppss..ilmiah jg ka?

    ReplyDelete
  9. pasni kak mirch kelas merotan kat belakang pulok.

    ReplyDelete
  10. cotu n mantap...nk paswed kak..please...ahmaddaniel2012@yahoo.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters