Friday, March 18, 2011

kampung boy

baru-baru nier akak balik kampung
so terjumpa kawan lama akak yang kebetulan ada kat sana
now she living kat penang
dan yang best rumah dia clear sebab family x der
so weols jadikan port untuk berasmaradana
dan for sure gegeh la akak berangkut malam tu


opps

jumaat tau hari nier so lets tgk pic arm jer

kalau camnier occay ???

tak payah gegeh nak kuar muscle

just straight ur hand pun dah kuar ketul2 kat tangan



according to him
tak gie gym pun
main futsal
and sometimes tolong mak ayah wat kebun
yer lah hari biasa dah kena keja kan
mithali abang nier
i like it !!!!

10 comments:

  1. wah.. cantiknye badan die!! :D

    -budak_kechix-

    ReplyDelete
  2. huishhhhhhhhhh..deleicious makkkk!!
    Sebastian_yes@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. hadoiiiii..lengan dia...
    pitam terus.

    ReplyDelete
  4. BK ... chnatek badan, chantek ciknek hhe

    AZ .. hehehe

    suci ..suka kan ..

    ReplyDelete
  5. 'BK ... chnatek badan, chantek ciknek hhe'

    aduh..tu yg saya xsabar nk tgk tuh..hehe ;p~

    ReplyDelete
  6. nice...well toned!but muka enesen nye...thanks anyway for sharing

    ReplyDelete
  7. Ermmmm...teruna desa...look tempting...
    Best tak Kak Mirch???Does he naive? huhuhuh

    Gee Elmida

    ReplyDelete
  8. gee... tak juga, pdai maen huhu

    auntie ...tetap suka kan badan2 camner

    kadam ...heh coming adek plak

    haikal... sabar yer adek hehe

    ReplyDelete
  9. nak password boleh x?teringin gak nak tengok episod yang best dalam nie..please...rizal.zack@yahoo.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters