Wednesday, March 23, 2011

layan blues or blue



gegurl takut tau
nanti pic nier
yang anak ikan baring
pakai suar pendek pun dikatakan
mengandungi bahan lucah melampau


huhu
so anggap jer nier e-mango
yer lah megazine yang bersepah pakai u.w tepi kolam bleh
takkan la blog gegurl tak bleh kan


nier anak ikan
yang leka hhehe


layan blues or blue ???


10 comments:

  1. hehehe...chantik chinchin u ols..

    mesti chantik lagi yang dibawah chincin ittiew..

    lalalala..

    ReplyDelete
  2. (tgh gelak berguling2 sebab gambar ini dikhuatiri aksi lucah melampau....) erh entah la Diva Mirch....weols nyer daya tahan rangsangan tinggi kut....mungkin ada diluar sana tgk laki kangkang jer...rembes.....ntahler....

    GSU
    ps..hairy cam ni anak ikan ker..?

    ReplyDelete
  3. hahaha..wok pun nk tergelak gsu..gugurl seamat der beraniii!!aksi kangkang disofaa pulekkss!!dulu prnah ada citer nasi kangkang kan??tk kena ban pun....

    ReplyDelete
  4. hahah kang trima lagi email bedarah tu haha...
    senang jer mgkin dia tension kot coz akak wat pswrd..dia xtau nak bukak tu yang meroyan tu.hehhehe

    ReplyDelete
  5. biase la nok...
    skang nie sume nak cari salah orang jer...
    kadang tu mak mmg tak paham...
    kalau isu pondan.. gay... nyah... bapok...
    sumenye jadi isu besar sampai keluar tv...
    nak heboh sane sini nak bongkar la ape la...
    walhal masyarakat tak pernah ker nak amik kisah pasal buang bayi.. bohsia... dh yang paling dasat sekali tomboi n pengkit.. abis tu tak pikir kalau pompuan yang pakai tudung bagai tu tak minat lansung nak cari k*ne* n still cari jenis yang dah ratakan dada???? tu bukan isu besar ker???????????????

    ** kan mak dah emo!!!!!

    lalallalalaaa... (^_^)

    ReplyDelete
  6. ellysha .. yes uols yang isu fonen suka sangat, but yang serius amat like buang bayi, ragut di kalanagn mat rempit, keciciran pelajar melayu tak plak nak bincangkan sengan serius huhuuu

    apay ..kannn

    wok ....heheh nasi kangkang blum dapat ramuan hehehe

    zul..yer ker?

    mp ...biasa2 jer uols

    GSU ... kalau 22 bleh panggila anak ikan lagi tak ? hehehe

    anon ...uols jangan tak tahu tau, ada yang imiganasi tinggi camner pun dia kata aksi melampau hehehe

    shahrin ....cincin ada RAHSIA heheheh

    ReplyDelete
  7. gtew,,,kangkang luas ktenye..oppsss..

    well..artis yg berimaginasi dgn 5org skaligus ala2 kejap je cte tu hot, pastu trus diam

    ReplyDelete
  8. nak pass owrd dear plsss

    ReplyDelete

visitors' country

free counters