Thursday, March 3, 2011

nice arm

lets gegurl intai
tangan sapa yang sexy
ada yang cakap berurat-urat to menarik
ader yang suka bulu ketiak yang dogol
ada yang suka cam skit bulu ketiak wat us more stim
macam-macam

but for gegurl
this arm camne menarik gak
ada bebulu skit
lengan tak berurat sangat but still lool manly

dan juga tak berketul-ketul

masih agak yummy


ohh yeah baby
u rock me !!!!!!!

13 comments:

  1. gugurllzz!!!wok nk rockk ngan ketiakkk dia..merembess nyerr..dia pakai deodrant aper erk gugurll???

    ReplyDelete
  2. hehe
    sedap..
    yg berpswrd punya xde ke?
    hehehe

    ReplyDelete
  3. waa..sedap nye...harum tak kak? hehe..pengsannn...

    ReplyDelete
  4. omg...ni baru jantan.berbulu di ketiak mcm ni ar best!! org2 kelantan, jawa, borneo have the best ketiax!! :) nak lagi nak lagi!!

    ReplyDelete
  5. Suke tgk gelagat anak ikanzzz. I love anak ikanzzz

    ReplyDelete
  6. hahahahahahaa i saw the ♥bite~

    ReplyDelete
  7. BCBc..kekadang ada yang peningkan kepala lah

    magic.. wangi uols

    rahan..heheh nanti akak cri klau rajin

    suci, angah, ita ..chomel heheh

    shade..u nak ge kena geget heheh

    zehdy..haha

    kak wok.. tetek uols besar harus dia suka. Tak tau uol,,

    naxima .. :)

    ReplyDelete

visitors' country

free counters