Friday, March 25, 2011

ohh garuda

yay jumaat dah
happy keje half day jer hari nier
so lets gegurl letak pic sopan

peace !!!!
heheh

ehh tadi sorang
ne dah dah berdua


ohh dah bertiga
ohh empat
oh lima
oh enam
oh tujuh

nope
total is 8 !!!!!
hahah ramainyer garuda dtang
tapi apa dia orang nak ??
lets teka ....

26 comments:

  1. ramaiii nyerrrrrrrrrrrrrr.....

    ReplyDelete
  2. nk ogol mirch kot..huhhu..miss my blog..n email..kena serbu !!..now sara nk petua cmna nk protect email n blog?

    ReplyDelete
  3. oh ampun..xkan gang bang kot :p

    nie mesti nak makan free erk!!!

    ReplyDelete
  4. org kelantan kata "nak bekwoh" hee hee hee!!

    Sri Sara Camelia - cik sara janda meletop ke ni? kenapa email n blog kena serang? aiyoooo!!! bahaya tuu!!

    ReplyDelete
  5. wokk PITAMMM!!PITAMM SEKTIKAA!!meriah sungguh taman gugurll!!buat masak aperr?? wok terus byangkan how u handle these kumbangs??teruss byngkan 3some kahh 8some nihh gugurllz??KAK WOKK PITAMM DAN PENGSAN DI JUMAAT PENGHULU SEGALA HARI INII!!PITAM..KAK WOK PITAMM!!!TOLONGG WOKK,GUGURLLZZ!!!

    ReplyDelete
  6. one ..ramai meriah skit hehe

    sara..kalau e-mail i tak tahu, but kalau blog dah banned tu mmg tak leh wat per

    imey ...nak tumpang tdo sbb jam dah pagi hehe

    sher .... BEKWOH tu per ???

    wok ....haha nakal la imginasi uols..nope weols tak masak pun sbbb...

    ita ... letih uols ***opssss

    ReplyDelete
  7. bekwoh means kenduri .. hee gee gee

    ReplyDelete
  8. the more the merrier..huhu~ =p

    ReplyDelete
  9. wow ramai tue....smua best jer bodynyer...msti nak bermalam n mkan free umah u d samping nak bermanje kan....

    ReplyDelete
  10. kedai borong mana ko angkut ni jah!

    Kelass!

    ReplyDelete
  11. kak mirch...cop..cop..cop..

    garuda tue sume nk tumpang tdo dan makan kot...haha..enak2..

    ReplyDelete
  12. sies pengsannn...
    brani mati uol..
    x takut kene rogol bergiliran ke?
    *ops*

    ReplyDelete
  13. Kak mirch...dah garuda tu terbang datang ramai2....mesti nak makan mangsanya.Awas Kak Mirch...garuda ganas tau!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  14. ayoo.. meriah coverage u ols ...

    dulu 3G.. now 4G..

    u ols 8G gittiew..lalalala

    ReplyDelete
  15. kat sofa tuh dduk bersimpuh hahaha

    gambar mcm gro kena tangkap pun ade

    balb

    ReplyDelete
  16. eemmm...ramai betul...
    mak rasela...
    1) nak makan free - manela tau mirch ade masak2 ker nak jamu tetamu
    2) ponteng sembahyang jumaat kot
    3) outing n tak tau nak g mane.. dah keje 1/2 day so diorang dtgla melepak
    4) maybe kenal 3 4 orang.. tapi siap ajak kawan2 dtg...
    5) nak "merase" katenye...

    (^_^)

    ReplyDelete
  17. wow!!.. ramainye!... macam mane nak handle ni.. tak penak ke kak mirch...

    ReplyDelete
  18. Hai Kak Mirch....if banyak garuda tu terbang kerumah akak...itu bermaksud mereka sedang mencari mangsa.....so akak kena berjaga2 coz garuda ni ganazzzz tau.

    ReplyDelete
  19. awat tutup2 muka... dh mcm pesalah jew lak...

    tapi rmi2 cam tu mampo ke nyah?

    ReplyDelete
  20. aiyo, ramai nya... abes la lj kena lanyak ngan 8 org.. heeee.. gurau je

    ReplyDelete
  21. akakk pls nak passkey
    jeck69@gmail.com
    thanks a lot akak....

    ReplyDelete
  22. aisey...orgy.....hahaha...byk tol bkr kalori ni...hahahah

    ReplyDelete

visitors' country

free counters