Tuesday, March 29, 2011

ohhh lets berilmiah




sekarang gegurl ingatkan uols
semua blogger kena jadi ilmuan
sebab kita kena tulis benda2 yang ilmiah semua nyer
harus lepas nier tutup lah blog2 picisan sebab tak memberi sumbangan
kepada masyarakat sejagat ***sedeh kan
so sebab tak nak dilabel kan oleh si wakil ittew
lets gegurl wat column berilmiah
so akak pilih MEN FASHION bleh??
kira ilmu berpakaian kan so occaylah kan
kan kan kan **cam sial jer



lets as first gegurl pilih
hobbit 1
so dia typical guy
suka with black shirt
and blue jeans
ortodoks ??? yes but still menarik



with minimal accessories
just watch dah complete kan gaya jantan anda
dan opps
kalau baju jer menarik
badan kita kena jaga juga uols
so baru ada package


badan yang chantek
bukan kena ada 6 pax jer
kebersihan badan kena jaga
jangan ada kurap plak kat badan
or ada panau
choiii tau
jatuh saham uols


macam hobbit nier
muka chomel
skin nice
so mungkin badan kena bagi perhatian skit
its ok takder 6 pax but at least flat skit
so uols dapat tak ilmu fashion hari nier
????
tak dapat ??
takper baru kelas pertama
nanti gegurl letakkan banyak lagi
gaya untuk perhatian uols

xoxo



14 comments:

  1. x sabar nak tggu kelas ilmiah yg seterusnya.. hahaha..

    ReplyDelete
  2. payedd... uols student pertama yang angkat tangan memberi pandangan, bagus kalau ramai student gegurl yang pro aktif

    ReplyDelete
  3. bestnyer kelas ilmiah in d midle of d nite nihh..matiler wakil itew ingt pendidik bukak kelas malam hariii..sukerrrr laa rimauu,opppss (dinch bol gune term itu lagiii,wakill marhh)..hobbittttt kaedahhnyerrr,gugurrll!!MATI KITAA!!HOBBIITSSS SGGTTTT!!

    ReplyDelete
  4. salam
    bagus la entri kali ni,bessst sangat
    teruskan,saya follow dari belakang huhuhuuh

    ReplyDelete
  5. wok...rimau tu dah tak bleh guna sebab wakil cakap itu tentera, nie hobbits tau **bacaan tiada kaitan ngan abg rimau ************teksi

    ReplyDelete
  6. haha..nie student salah masuk kelas mcm mane? akak..saye nk register kelas biologi terus..ahakss..

    best x? teksi...

    ReplyDelete
  7. gegurlz.. nak daftar kelas tuisyen ngan u oll la boley???haha

    ReplyDelete
  8. ermm..menarik. saya nak masuk la kelas nih. ada kene bayar yuran x..? :p

    ReplyDelete
  9. yeah..diva academia..pendaftaran dibuka skrg!
    Kak Mirch rasenye Al-Wakil tu mesti nak jd student gak.hehehehe.Boley ler tambah ilmu akal dangkal die...

    ReplyDelete
  10. Auntie .... yes uols, VOGUE malaysia heehhe

    Kadam ....bagus nama DIVA ACADEMIA

    Haikal .... nier tgh promo, masih gratissss

    imey ... komen uols dah dicatat terus as student bleh??

    magic ....uols nier kelas fashion jer, bukan kleas BIO nanti ramai yang tak paham ...

    ReplyDelete
  11. yeay...nie nak jadi student cemerlang gemilang dan terbilang la dibawah jagaan gegurl...gitew kan... :)

    ReplyDelete
  12. bgs jgk la mcm ni...ade ilmu jgk...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters