Sunday, March 27, 2011

sambungan garuda



akak pada mula malas nak wat entry sambungan garuda
tapi bila akak ittew sms ingatkan gegurl nak tahu cerita lebih lanjut
so gegurl dinch mampu untuk menolak occay
so lets gegurl wat entry lite-lite sajok



hahah apa aksi lucah didapur??
hheh mamat nakal time for maggie
so sapa cakap jaga lapan garuda susah??
senang jer sediakan maggie
siapkan telor hehhe
..
seblum ntuh lets gegurl sambung macam mana ramai sangat garuda nier terbang
well pada mula gegurl kenal dua orang garuda nier
pastu macam biasa dia orang nak ikut balik kan
so gegurl suka sesngat till garuda nier cakap
tak leh nak tinggal kan kawan dia lagi empat orang tu
(and yang lagi dua, plus dua dah memang ikut gegurl)
huhu gegurl dah pening kepala but bila tengok kekwn dia
huhuu yummy so lepas nego skit2
hahah haruskan wat sesi runding dulu
finally semua dia orang nak ikut gegurl blik
walaupun gegurl dah beriya nak kenal kan kekawan yang lain


heheh so gituh kisah dia
kenapa ramai yang datang
hehe nak tumpang tido
pastu nak tumpang .........(sila penuhan ayat sendri)

dan yang lawak pic diatas
ada plak garuda yang teringin nak test wiggy gegurl
hehe dah jadi macam sesi make-make up plak
but yang baju hitam ittew pakai sungguh chomel uols
kalau jadi fonen sure laku hehee


dan ini sesi makan
huhu tak nak makan nasi katanya nak makan pizza
huhuu gegurl sponsor ?
opss tidakkkkkkkk
to be frank, biasa ler speedo kan
sebab gegurl nak hypo macam kesah2 pondan yang
cakap semua jantanz speedo dia padahal dia yang kasi duit sembunyi2
kejiss tau pastu nak plak kutuk org lain yang speedo
***opsss gegurl emo jap
so gegurl sambung balik, since dia orang ada 8 orang
semua sepakat kuarkan RM10 each dan lebih akak kena top up
huhuu yang best siap garuda nier ada voucher
bleh dpt free delivery and free apa ntah lagi
so total bill RM115
merasa la gegurl kena tambah RM35 kan
but occaylah kan...


hahah berkotak-kotak pizza datang
merasa semua kekenyangan
pastu ada plak yang nak 2 round ***larikkkk


dan akhirnya
masa untuk pulang
yang best before balik tu
siap sorang senior among them arah bersihkan rumah
buang semua sampah2
kemas kan bedsheet, susun bantal
sambil offer nak mop rumah akak
heheh best but tak per lah bukan dia org kotorkan rumah pun
dan ....now i start to miss them
yerlah biarpun ramai
but semua occay dan tak membuat kita sakit hati
teringat la joke dan perangai mereka yang gila2
heheh mungkin someday bleh wat lepak lagi
byeeeeeeeeee



18 comments:

  1. so sweet
    sbb nk tolong mopkan lantai..

    ReplyDelete
  2. letop...tp sblm dorg balique, xda special gift ke utk kak mirch???

    .....masih menunggu jawaban...

    ReplyDelete
  3. nice kakak. seronok kn klu ramai2. mcm kenduri da. bile da balik semua sure rasa sunyi sket :)

    ReplyDelete
  4. sape kh akak yang suh uol wat entry nihh??seamat da dinch malu..huhu..wok suker kenyatan ikhlas dan tulus uol..sepdoo rm35..konon dinch spedoo cik jantzz padahalll!!hadek2 sgtttss..dos spedo ckp jer ler..kita pun tahuu dan mengerti..huhu..suke n3 nihh..muahhz.thnks gugurll..

    ReplyDelete
  5. hehe..bestt nyer kak..hihi tp kan,,bukan patut sume2 pizza tu diorang bayarkan ke? plus..akak dah bg tumpang kan.....(penuhkan sendiri)larikkkk!

    ReplyDelete
  6. kak wok .... heheh kan...nyah bertetek or fompuan skrg pun speedo ciktanzz: yerlah uols zaman everybody ie equal kaedahnya...

    fallen.. yes uosl terasa sunyi trus bila dia org balik

    mrmama...special tahap mana tu hehehe

    payed ...lama abg tak komen kat blog gegurl **opsss malu

    reza..konsep org berbudi kita berbahasa

    ReplyDelete
  7. Meriahnya tapi...lepas makan pizza trus blah? X de sesi....(sila penukan ayat sendiri)

    ReplyDelete
  8. bestttt.... pizza tuuh maksud auntie..

    keh keh keh...

    mesti ada org jeless pulak kann tengok entry nii..

    jaga jaga noks, nanti dpt pulak komen konon "wakil" dari kementerian pertahanan puloppp.. last last..."wakil PM " lakkkk..

    kui kui kuiii!!!

    ReplyDelete
  9. Aiyo...kalau saya dah pengsan jaga dier orang....

    ReplyDelete
  10. price..jaga sehari gegurl ok jer

    perawan..part mana yg sweet tu

    auntie..kalau wakil mana kasi komen, gegurl nak ajak gie CARCOSA tgk video blue ok jer

    ReplyDelete
  11. Kak Mirch,diorang kendurikan pizza tu kira ok la.Selamat diorang tak kendurikan Akak.Heheheheh

    ReplyDelete
  12. meriahhh... tapi seronok sebab x sakit hati. semua sporting. untung uols

    ReplyDelete
  13. huhu..meriahnye..lepas mkn nk balek siap fitique lg..(*matila sape xtau ape tu fitique)

    ReplyDelete
  14. wah gugurl....meriah sgt....orgy sgt

    ReplyDelete
  15. Wow...tiada perebutan atau kejelesan?..isy Diva Mirch..how you do it? laki nak bini 4 pun tak dapat buat cam you tau....


    GSU

    ReplyDelete

visitors' country

free counters