Monday, March 7, 2011

sambungan SIAM


siam nier kira dah jadi trend plak
kalau kak sher **opss silap auntie jangan citer
berpinau biji mata nak pilih anak ikan siam
kan...smua kiut miut
dan gegurl plak sekali skala jer ada kucing siam
but i like abg klate wpun banyak anak ikan sana jenis tak bertamadun*larikk
apapun lets focus kepada anak ikan siam dulu
banyak plak pic dia sayang akak tak share kan


opss katakan TIDAK pada camera ??
jangan kecek camtu abe
plsssssss


merasa lah akak ambik pic belakang sajok
fresh mandi lagik


huhu blur la plak
tu lah gegurl dah galak ampil pic kan
smpai lupa nak setting plak


apapun yahooo
berjaya snappy pic badan anak ikan
heeh yummy tak ??

nota : sila teka apa yang tangan anak ikan tu belek kan?? kalau betul ada hadiah iaitu sebuah entry gegurl dedeciate untuk uols muahhhhhhhhhhh


23 comments:

  1. yeayy! mesti dia tgh belek ciknek dia yg segem bangun lg tu kan, Mirch?

    betul x? huhu..sedapp nya...tisu plz..hihi

    ReplyDelete
  2. tgh belek love bite...betul tak?

    ReplyDelete
  3. AROIIIIIIIIIIII!!!!!

    chan rat therrrrrrrrrrr!!!!

    ReplyDelete
  4. mak tau..they olls baru pas mandi,tapi dinch guna sabun.so erni yang melekat dekat situ dinch mahu tanggal n mrasa kering...so bila kering,dia melekat dekat bulu..amacam nok?...betul ngak?hehe

    ReplyDelete
  5. kesan 'juice lychee' ..tertumpah!

    ReplyDelete
  6. belek gigitan la tu...
    ganas main gigit

    ReplyDelete
  7. tgh kire 6 pax dia...kan...kannnn

    ReplyDelete
  8. mesti bulu or rerambut kak mirch terlekat manja kt badan die tu kan...huhu..

    ReplyDelete
  9. body boleh tahan la tpi nk tgk muka
    post gmbr muka pliz
    dari side atas nmpk hensem
    post eh nnti
    thenkiu

    ReplyDelete
  10. pati laici cap sealion...hahaha

    ReplyDelete
  11. ermm.. ade lebihan lendir.. tp tu mst shower gel yg melekat kt bdn dia kan??

    ReplyDelete
  12. ni xlain msti tgk jerawat dia tul tak...takpon air lazuwat kak mirch lekat kat c2,,,hehe

    ReplyDelete
  13. mesti tgk gigitan manja kan...hehehehe

    ReplyDelete
  14. sara rasa luv bite yg mirch buat dekak dio kot..pastu dia mikir gano nk ilangkn..

    ReplyDelete
  15. TQ UOLS PADA JAWAPAN...dah ada pemenang !!!

    ReplyDelete
  16. belek air mani kering... huhuh

    ReplyDelete
  17. belek2 air mani kering kot

    ReplyDelete
  18. erm jeles dengan Diva Mirch...he is xtremely beautiful



    GSU

    ReplyDelete
  19. nak dapat paswodd leh tahu jer cam maner tak kan kener syarat kot

    ReplyDelete

visitors' country

free counters