Monday, March 21, 2011

why i luv u ... (Part 1)

lets hari nier gegurl teremo skit
so gegurl nak kongsi uols with
my inner feeling about my hubby
naper i falled in luv deeply towards him
day n nite
and gegurl decided to make this entry
ohh sebab it special i will make it
into siries
merasa uols bosan dan meninggalkan this blog
hahahaha





and
y i luv u hubby ????

Reason 1

abang menerima saya seadanya ...

pada mula berkenalan memang gegurl chantek
opsss perasan kan..maksud gegurl masa tu gegurl make up kan
so habis susuk bauk semua akak clearkan
begitu juga after few times (berbulan juga) bila nak jumpa
gegurl berdandankan kecuali dah tidur skali
next morning baru ler akak nampak jantaz
but itu dah kuar ayer kan so takkisah ler

dan bila dah lama, hati akak berkata
i am tired of this, kalau dia suka aku
dan sure i tahu dia pun ada market yang besar dikalangan pondan agaknya
so i just be my self
kalau jumpa tu kekadang akak dah bermisai **Opsss
lama ler juga akak buat biasa-biasa jer
but suprising dia menerima seadanyer
malah dia x pernah tegur akak serabut macmtu
malah dia sendiri tegur naper x cut my hair
sebab masa tu dah panjang and abang know that
i working in industry that required me to look 'smart'
hehehhehe
from time to time HE see me in all the naked eyes
the gud and bads
and thanks to god
to lets me know this guy ....


17 comments:

  1. it's nice to know that u have someone to share ur life... keep it up.. :)

    ReplyDelete
  2. ah.. the good .. the bad.. the fugly

    ReplyDelete
  3. calvin & budleee ..yes, its bless to have someone that u can share with :)

    ReplyDelete
  4. huhu..asyik nyer kak...best nyer kalau dia terima kite seadanya...

    ReplyDelete
  5. tapi kak..is he the only one yg mcm tue? pernah x akak pulak yg terpaksa memilih antara yg mcm abg angkat yg nie?

    ReplyDelete
  6. kasih sayang
    tidak mengenal paras rupa
    hatta harta benda
    tp HATI

    ReplyDelete
  7. you are sooo lucky....(menitis air mata terharu dan cemburu..)



    GSU

    ReplyDelete
  8. Cinta tidak mengenal rupa dan darjat,that's what I,m searching for T.T .You are so lucky! ;)

    ReplyDelete
  9. pretty touchy somewhere..
    gurl...jgn tinggal seseorang yg menerima u seadanya utk sesuatu yg gurl tidak ada...just lots of luv will keep u going

    ReplyDelete
  10. its veri hard 2 find such a wonderful man in our life..comes only one in a million..life juz go with d flow..muahhz,gugurl.

    ReplyDelete
  11. wok ... yeah, he came after few yrs i be single, and i do lucky gurl

    kadam ..yeah his luv make me smile

    mai ..wish u gud luck !

    GSU ..yes i am

    azrie ..tq

    mgic.. ada juga dugaan masa berchinta, i think its normal kan

    ReplyDelete
  12. mohon jase baik akak utk share passkey k..tq

    ReplyDelete
  13. kak mirch... sweetnye... terharu mek

    ReplyDelete
  14. sangat setuju dengan kadam...
    lucky u kak mirch..
    now days mcm susah nak carik those yang boleh go along with this kind of relationship.
    happy for u...

    ReplyDelete
  15. persis novel hombak rindu...mak syahdu uolls

    ReplyDelete
  16. kak mirh.... dua perkataan.. so sweeeeettttt...

    ReplyDelete

visitors' country

free counters