Thursday, April 28, 2011

say gud bye .... (with smile)

sebelum gegurl cakap apa-apa

lets gegurl put this cute photo



kan chomel bila senyum

kan baby..kan kan



the serius part

gegurl dah tak ingat the actual date i start blogging

maybe in 2005 or end 2004

dah banyak kali pindah rumah

ada yang sengaja akak pindah

dan ada yang kena BAKAR

blogdrive..blogspot semua dah merasa

...

apapun yang penting

akak luv blogging

sharing with u guys

my up and down

my luv story

my scandal

ohhh dan yang uols suka

pic jantan kan **smile

..

..

..

..

tapi biasa ler tak semua akan kekal

so

dengan ini

i want to say ... GUD BYE



gegurl tak tinggalkan dengan tangisan

but leave uols with SMILE .....

hobbit 8


hobbit kelapan nier malu jugak

cuma ok sikit dari 6 tu kan

cuma i pelik naper tat day akak tak feeling ngan dia

kalau nak ikut muka dia cute gak

erm... rugi plak rasa heheh



tengok tu

tak kasi akak ambil pic dia

selubung ngan tower jer


heheh pusing belakang plak.... main vontot hahaha



huhu tengah tido

akak snap dulu takut dia takkasi nanti

but finally ada jugak pic dia heheh



tapi yang best

suruh akak add dia kat FB

so kat situ dia cakap bleh ambik banyak2 pic dia

like it /...

pic nier akak paling suka

mandi kat pantai pkai underwear jer hehehe


makan hati ***chomel nyer


nota : janji akak dah habis pada uols untuk tamatkan siri HOBBIT BERLAPAN. And top of that tunggu petang-petang sikit occay




Wednesday, April 27, 2011

hobbit 6 (Finale)






















sebab dia tak berapa akak suka

so uols pun click jer lah


keji kan akak ....



hobbit 7 (Part I)

kalau nak kira pada taste akak

yang nier paling akak tak minat

kesian dia but akak layan jugak ler

nanti merajuk plak kann

kecik hati dia depan kawan2 lain tu



oleh kerana hobbit 7 nir paling lemau hehe

so entry akak pun sewaktu dengan nyer





hehe underwear merah .....



Tuesday, April 26, 2011

hobbit 6 - paling malu





antara ramai-ramai hobbit tu


yang nier paling susah nak ambik pic


uols tgk sendiri hasilnya



nice tau

cuma entah liat sangat kasi pic dia


heheh blanket pun bleh cover badan

hehehe



hobbit 5 (part III)



hai uol


merasa ramai yang suruh


akak percepatkan entry hobbit sebab semua menanti finale


hehe biasa kan part sulit skit


apapun seblum tu





:





:





:









uols nak tengok muka dia kan




so akak tayang skit jer ok



baru ala-ala romantik kan















Monday, April 25, 2011

hobbit 5( Part 2)


so sure ada yang tak sabar nak tengok hobbit 5
yer dia sudi untuk snap pic with his blue underwear
lupa la entry berilmiah
erm ...ok ilmiah part is
the guy should wear underwear
kalau tak uols tengok blog auntie sher
ittew akibat tak pkai suar dlm
hehehe ..ngeri occay


hehe blue underwear for cute boy !!!!


tapi model akak malu
so uols tgk badan jer lah


susah la segan teramat ..



enough ... switch off the light plsss
hobbit dah nakal ....



Sunday, April 24, 2011

miss u hobbit 5 (Part i)


gegurl rasa dah lama sangat buat siri hobbit berlapan
uhuhu yer lah berlapan gitu harus lama kan
but gegeh gegurl nak cuba habiskan supaya
i leave u with gud memory
anyway lets kita intai hobbit 5
this one is special


sebab per special ???
sebab dia mengingatkan akak pada si H
sapa dia ???
erm clue dia ada pada si akak wok
yeah this one yang i story morry ada sedikit persamaan
dengan the boy


badana dia tak sekekar si 'kechik'
but ada persamaa gituh
even perangai pun ada seskit
that y i manja ngan dia kot selain yang 1st tu


dah kemas
he ready to joint the other hobbits
heheh ada bedak gituh


yes .... miss u


Friday, April 22, 2011

pullman putrajaya


asyik citer pasal hobbit jer kan

skali skal boring lah ...so lets

gegurl pilih hotel

kali nier gegurl nak share satu hotel

yang gegurl pegi bermalam selama 3 hari 2 mlm

so best atau tidak uols tengok sendiri

but bear in mind harga menjangkau RM500 semalam occay

*** uol mampu ker ???

heeh he(gelak riak sekejap)




so pada yang tak tahu pullman terletak kat putrajaya

kira dengan ngan PICC tu dekat lah sepalaung jer

dan it's hotel berkonsep resort

yer lah sesuai dengan lokasi tepi tasik kan...



nier view dari bilik gegurl

chantek pada waktu malam

cuma siang panas siolll


dan biliknyer jeng jeng jeng


kecik occay..so ngan bayar mahal camtu rasa tak berbaloi tau


tapi nak rasa dok hotel mewah terpaksa ler kan



jemput minum....sebab dah charge mahal


jap...sebenarnya ikut akak tak mampu nak bayar hotel mahal tu


sebab tu akak terima satu 'offer'


hehe bukan dari orang tau tapi dari co. akak kerja


sebab ada event kat sana so akak setuju ler jadi pencacai 3 hari heheh



Thursday, April 21, 2011

hobbit 4 (finale)

gegurl sibuk skit

so i leave u with this signature

heheheh


Wednesday, April 20, 2011

Tuesday, April 19, 2011

hobbit 4 (II)


dah lama gegurl tak tulis ilmiah kan

hehe ilmiah la sangat but ada juga unsur fashion info kan

yer lah pilih underwear kena gak tahu fabric apa yang sesuai



apapun

i luv this underwear color

with red strap nampak chomel jer


ermmm

menonjol plak yang tengah tu



ohh hobbit dah nakal

patut cam membesar jer that part


hobbit 4 (I)

anyway

sebelum gegurl sambung entry

pls vote kat survey diatas

anggap jer for fun occiesss


now gegurl sambung with hobbit 4

sebab dia malu-malu

so kita suruh di pose atas katil jer



atas katil pun malas gak model gegurl

harus akak kena paksa nier

setuju tak uols??


tak baik paksa-paksa

so gegurl pujuk jer

so one step : berdiri dah berjaya

so tunggu apa plak pose dia .....


Sunday, April 17, 2011

survey ...



kekadang gegurl rasa macam dah sampai masa
untuk gegurl tamatkan riwayat mirch marcello
i know i luv my blog
tapi ..entah susah nak cakap



anyway what ever happen soon
lets uols isikan survey diatas occay
:)
:)
:(




Saturday, April 16, 2011

rumah agam SHER ..



ohhhh tak tahan
ohhh sakit jiwa
ohhhh
asyik kena bakar jer umah diva-diva


letih uols pindah-pindah rumah
dah barang habis hangus
nak rebuild bukan senang
but passion yang terlebih
akhirnya rumah sederhana


kini sher dah pindah ke rumah AGAM yang besar !!!!
so sapa-sapa nak tengok interior design yang meletop
bleh singgah kat SINI



Friday, April 15, 2011

finale hobbit 3



so dah petang jumaat
yay suka la gegurl
padaha hari nier pon akak x keje
just bersiaran mengadap swimming pool lagik
kan best kalau mcam nie selalu hhehe




fashion quote



now a days gegurl growing with
fashion quote..
lets share this one




credit :musemono

Thursday, April 14, 2011

jangan pandang belakang (Hobbit 3)


selepas hobbit II yang menyeramkan ittew habis
now gegurl kembali pada hobbit III
so sekali lagi
jangan uols menjerit ketakutan






Tuesday, April 12, 2011

badan hobbit III



asyik dengan hobbit II jer
gegurl dah terlupa ngan hobbit III
so lets kita tengok badan dia
opssss sekejap
nier tajaan GYM BERSAMA
sebab nyer as guy kita kena juga jaga badan
kan kan kan
heheh


sila jangan hilang tumpuan
tumpu pada badan
so guys jgn biarkan badan anda ada spare tyre


kan rasa gud if u have nice body
kan kan kan


tengok model gegurl dah malu malu
occaylah gegurl nak pujuk dia jap
bye


Monday, April 11, 2011

jangan pandang belakang


kisah tahhyul banyak sekarang

so lets gegul tunjuk satu contoh


huhu ngeri occay

so akak kena tapis takut adayang lemah jantung

nanti masuk hospital gegurl tak bertanggungjawab occay



visitors' country

free counters