Thursday, April 7, 2011

2 minggu sebelum



well kisah nier berlaku
dua minggu sebelum entry pasal raja buah
dan seperti biasa my hubby balik dari beratus KM occay
hehe sunguh sayang dia pada akak seperti biasa** agaknya hehe
hingga malam tu dia ajak akak gie cari satu BARANG
dan yang suprised akak
masa bila pulak laki aku suka BARANG tu???
sungguh suprised nier

..
..
..
..
..
.
..
..
..
scroll bawah lagi
lagi
dan lagi
..
..
...
..



dari jauh kita orang cari
dan terjumpa kat area setiawangsa occay
dan dari jauh terang menerang


tengok abang dah ready
hehehe


Barang yang gegurl maksudkan is
dia mengidam makan durian heheh
dia bukan jenis suka makan buah nier
so bila malam tu dia cakap nak makan
ohhh ok we must go and find it
padahal akak pun nak jugak mamam heheh
dan terjumpa ...so tercapai sudah hasrat hubby ittew ...


nota : oh yes, malam tu lepas makan durian we ols dinch kiss mulot dalam kater as usual sebab both of us tak suka bau dia yang kuat, but we enjoy every bite of raja buah , BOLEH ???



2 comments:

  1. bole jer Diva Mirch....heheheheeh


    GSU

    ReplyDelete
  2. laaa..duriannn rupernyer..tak leh cium mulut after eating durian meeiii?????huhu..so romantic both of u..wishing all d best gugurl..muahhz.

    ReplyDelete

visitors' country

free counters