Monday, April 25, 2011

hobbit 5( Part 2)


so sure ada yang tak sabar nak tengok hobbit 5
yer dia sudi untuk snap pic with his blue underwear
lupa la entry berilmiah
erm ...ok ilmiah part is
the guy should wear underwear
kalau tak uols tengok blog auntie sher
ittew akibat tak pkai suar dlm
hehehe ..ngeri occay


hehe blue underwear for cute boy !!!!


tapi model akak malu
so uols tgk badan jer lah


susah la segan teramat ..



enough ... switch off the light plsss
hobbit dah nakal ....



11 comments:

  1. nmpkmuka mcm hnsem je..xsbr nk tgk exclusive content...

    ReplyDelete
  2. Orang yg sama dengan entry lepas ker Diva Mirch..?
    Naper macam lain jer badan die bila pakai underwear jer...? heheheh

    GSU

    ReplyDelete
  3. aah la kak mirch
    tak sabaQ nk tggu..

    ReplyDelete
  4. ita... muka cokelat manis heheh

    nope...1st time published

    reza ...sabaq no... mlm2 skit hehhe

    ReplyDelete
  5. Eeemm... Sian kat die sbg die segan... Tp kan kakak... Mak x sbr nak tgk die..... Uhuhuhuhuuuu... (^_^)

    ReplyDelete
  6. Ouh...so bukan laki dari hobbit 5 part 1 yer...igtkan orang yang sama...hheee


    GSU

    ReplyDelete
  7. yess kakak mmg best! pilihan yang tepat!! giteww**

    ReplyDelete
  8. GSU.. i ingatkan u cakap pic lain, kalau nier mmg org sama ngan hobbit 5, previous entry

    sebar.. akak pun suka

    amy..kan kan

    ReplyDelete
  9. mcm biasa, hot pichaa!!!
    tq kak mirch.

    ReplyDelete

visitors' country

free counters