Thursday, April 28, 2011

hobbit 8


hobbit kelapan nier malu jugak

cuma ok sikit dari 6 tu kan

cuma i pelik naper tat day akak tak feeling ngan dia

kalau nak ikut muka dia cute gak

erm... rugi plak rasa heheh



tengok tu

tak kasi akak ambil pic dia

selubung ngan tower jer


heheh pusing belakang plak.... main vontot hahaha



huhu tengah tido

akak snap dulu takut dia takkasi nanti

but finally ada jugak pic dia heheh



tapi yang best

suruh akak add dia kat FB

so kat situ dia cakap bleh ambik banyak2 pic dia

like it /...

pic nier akak paling suka

mandi kat pantai pkai underwear jer hehehe


makan hati ***chomel nyer


nota : janji akak dah habis pada uols untuk tamatkan siri HOBBIT BERLAPAN. And top of that tunggu petang-petang sikit occay




4 comments:

  1. hye kak...nak password boleh...anta kat email jue k... kekasihgelapku86@gmail.com
    dari dulu minta tak pernah dapat kak..harapnya kali ni dapat..nak sgt sgt password...blog akak the best

    ReplyDelete
  2. KAK..boleh jer minta pasword nya..
    teddy.purnama80@gmail.com
    terima kasih !!!

    ReplyDelete

visitors' country

free counters