Monday, April 11, 2011

hobbit II muntah


badan akak panas-panas sekarang

semua nyer gara-gara hubby

minggu nier dah 3 kali makan durian

abang balik weekend tadi dan apa mimpi

dia nak juga makan durian, so makan ler kami

dua hari berturut !!!


so badan gegurl panas skit

so akak salji kan uols pic hobbit II muntah

ramai plak yang berminat dia muntah huhuu



so klick kat atas tu



20 comments:

  1. kak mirch,awan nak password boleh?

    awansutera@gmail.com

    thanx kak.. :)

    ReplyDelete
  2. that has taken my breath away...lazat brkerim!

    ReplyDelete
  3. hobbit III muntah takde ke? hehe

    ReplyDelete
  4. ciknek... meletopsss.
    mati ahh mengigau malam nie.. hahahha

    ReplyDelete
  5. Ouh Diva Mirch....walaupun bukan taste i..tapi thank you.... =)

    GSU

    ReplyDelete
  6. bagi makan apa adik tu sampai termuntah...hihihi

    ReplyDelete
  7. Kelas nok...mek suka sangat..mesti bagai pancuran air kan

    ReplyDelete
  8. fuhh..brdegup jantung bila tngok ...
    nice...bulu byk..besttttt

    ReplyDelete
  9. sian adik die dah muntah....
    hehhehe

    (^_^)

    ReplyDelete
  10. boleh jd badang tak kalo hem makan muntah honbbit ittew? qeqeqeqe

    ReplyDelete
  11. Hai Kak Mirch...Pic ni baru betul2 best.Cayalah Akak.
    Tq

    ReplyDelete
  12. i ols suka kat bahagian armpit ittiew... wangi kan...lalalala

    ReplyDelete
  13. panaz di luar, sejook di dalam ye

    ReplyDelete
  14. nak passkey pls

    bruneichub@ymail.com

    ReplyDelete
  15. I pun nak passwordnya juga.

    stripepen@hotmail.com.

    thanks in advance! :D

    ReplyDelete
  16. nak password please... sunnyleo907@gmail.com
    thanks

    ReplyDelete

visitors' country

free counters