Wednesday, April 6, 2011

iklan by RENOMA (model hobbit 3)


fashion ittew subjective
so terpulang pada eye holder untuk mentaksir kan
ada yang cakap tu bagus
product tu tak elok
but the end sapa yang guna akan tahu **apa akak membebel ??
lupa nier pasal under wear


jangan pilih u/wear yang too thight
or yang longgar ....


dan yang selalu jadi pilihan is RENOMA
cam nier gray color is nice
sesuai sangat untuk maskulin


tambah plak si pemakai mempunyai badan yang chantek
tak perlu ada 6 pax yang melampau
mcam nier pun dah nice kan


opssss bagi peluang pada adek BERNAFAS
hehehe

xoxo



11 comments:

  1. huhu..very nice la akak..

    ade sambungan tak?kekeke..


    oppss! model akak tu menggenggam sbb ketat sgt kah?

    ReplyDelete
  2. eemm...bile tgk gambar yang pertama tu.. ingat ker kak mirch nak buat teka-teki.. ciknek die parking atas or bawah..???
    (^_^)

    ReplyDelete
  3. Landscape badan yg sungguh indah!!! Kak Ar suka!!!

    ReplyDelete
  4. nakkk hobbit nih gugurlll...hehehe..tastee!merembess!!

    ReplyDelete
  5. wok ...uols kan suka yang gelap n badan yg tough..ne kurus skit hehe

    aria .. landscape katanyer

    elly .. hehe x terfikir plak akak

    magic ... tetap uol minta sambungan kannnn...

    ReplyDelete
  6. harusz kakak...xde sekuel kah??

    yg ni veri da cocok dgn si pemakainye

    ReplyDelete
  7. akak mirch..
    penah post kew sal hobbit ney..
    notice gelang 2 cam familiar jew.
    huhu..

    ReplyDelete
  8. renoma my fav...
    Btw...slim fit mcm ni apape btuk underwear pun sesuai...tp jgn yg kaler ranggi2 sudah...

    ReplyDelete
  9. kadam ...agreed...

    em ...not 1st time, uols gelang camtu jants mmg suka. Mlm tu tiga hobbit wearing the same design bleh???

    mrmama...sekuel>??? harusss hehe

    ReplyDelete
  10. nak lagi.... mak dh x tahan ni nok

    ReplyDelete
  11. kak mirch, buat la sambungan pulak

    ReplyDelete

visitors' country

free counters