Sunday, April 24, 2011

miss u hobbit 5 (Part i)


gegurl rasa dah lama sangat buat siri hobbit berlapan
uhuhu yer lah berlapan gitu harus lama kan
but gegeh gegurl nak cuba habiskan supaya
i leave u with gud memory
anyway lets kita intai hobbit 5
this one is special


sebab per special ???
sebab dia mengingatkan akak pada si H
sapa dia ???
erm clue dia ada pada si akak wok
yeah this one yang i story morry ada sedikit persamaan
dengan the boy


badana dia tak sekekar si 'kechik'
but ada persamaa gituh
even perangai pun ada seskit
that y i manja ngan dia kot selain yang 1st tu


dah kemas
he ready to joint the other hobbits
heheh ada bedak gituh


yes .... miss u


6 comments:

  1. mcm muda belia je anak ikan ni..hehe

    ReplyDelete
  2. nk password..
    az_akim@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. Kekadang jeles dengan Diva2 sumer...macam begitu mudah anak ikan melayan uols...tapi apa kan daya diri ini bukan yg jenis suker mendrag...kalo drag dah tentu tak lawa sebab mmg ruper jantan...maka thanks Diva Mirch...kerana sudi berkongsi kenangan...

    GSU

    ReplyDelete
  4. nk password
    hizan89@gmail.com

    ReplyDelete
  5. ske tgk body dia..muke nampak comel je....

    ReplyDelete

visitors' country

free counters