Friday, April 22, 2011

pullman putrajaya


asyik citer pasal hobbit jer kan

skali skal boring lah ...so lets

gegurl pilih hotel

kali nier gegurl nak share satu hotel

yang gegurl pegi bermalam selama 3 hari 2 mlm

so best atau tidak uols tengok sendiri

but bear in mind harga menjangkau RM500 semalam occay

*** uol mampu ker ???

heeh he(gelak riak sekejap)




so pada yang tak tahu pullman terletak kat putrajaya

kira dengan ngan PICC tu dekat lah sepalaung jer

dan it's hotel berkonsep resort

yer lah sesuai dengan lokasi tepi tasik kan...



nier view dari bilik gegurl

chantek pada waktu malam

cuma siang panas siolll


dan biliknyer jeng jeng jeng


kecik occay..so ngan bayar mahal camtu rasa tak berbaloi tau


tapi nak rasa dok hotel mewah terpaksa ler kan



jemput minum....sebab dah charge mahal


jap...sebenarnya ikut akak tak mampu nak bayar hotel mahal tu


sebab tu akak terima satu 'offer'


hehe bukan dari orang tau tapi dari co. akak kerja


sebab ada event kat sana so akak setuju ler jadi pencacai 3 hari heheh



9 comments:

  1. huuuu..kalu satu malam rm500. akak still rase xberbaloi ker kt Pullman tue..tapi mcm sgt cantekk jer view dia...teringin juge...

    ReplyDelete
  2. fuhh... Pullman... vogue la akak

    ReplyDelete
  3. kucing..gegurl dah check out heeh

    magic... blik kecik uols, baik kat JW Marriot kot.

    kudin..vogue skejap sebab co. akak bayarkan hhehe

    ReplyDelete
  4. waaaahhh..saya takat masuk conference room dgn surau dier jer pullman nih...waaaaaaaaaaaaahhhh (lagi skali) mrasa Diva Mirch...ok ker katil dia bila tido malam?


    GSU

    ReplyDelete
  5. yeszzzz...tak sangka ada hotel meletop kat area picc tu
    anyway salam perkenalan

    boleh ke lagi adik katanye nak password
    bontotketatnakbatang@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. true,
    pullman mmg best + view cantek!
    tp bilik kecik la
    xberbaloi ngan price..

    ReplyDelete
  7. gegurl xsmpat bt aksi mnrik ke masa mginap kat htel ni...anak ikan housekeeper ke? hehe...

    papepun klu gegurl nak private tlg invite kucing k

    awanprisma@yahoo.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters