Thursday, April 7, 2011

raja buah


pagi-pagi tadi tetiba jer masa mengumpat **opsss selingan tension at office, officemate akak ajak turun ke kater. Berdebar occay katanya nak tunjuk sesuatu, so akak dan few others trun ler. Ingatkan nak minta tolong tayar pancit ker, nak tunjuk berlian ker

BUT



nak ajak makan durian !!!!

so sinopsis citer yang tiga buji durian telah dimakan oleh tiga pelahap hehhe


lokasi : parking lot **opss kat basement

jam : 11 pagi

tema : durian


hehehehe, yang best siap ada satu botol air kawan akak sediakan, lawak sangat BUT 1st time makan durian kat parking kater bawah tanah lagik.... sungguh tak sangka, habis plak tu :)


2 comments:

  1. hahhahaha...
    betul2 makan namenye nie..
    kat parking plak tu..
    mmg tak pernah dibuat dek orang..
    tp nak wat mcm mane kan...
    kalau mkn kat ofis kang nnt abis berbau 1 office..
    sape nak jawab..????
    (^_^)

    ReplyDelete
  2. 1st time uols komen yer...anyway yup, sebijik juga gegurl habiskan secara purata hehhee

    ReplyDelete

visitors' country

free counters