Thursday, April 28, 2011

say gud bye .... (with smile)

sebelum gegurl cakap apa-apa

lets gegurl put this cute photo



kan chomel bila senyum

kan baby..kan kan



the serius part

gegurl dah tak ingat the actual date i start blogging

maybe in 2005 or end 2004

dah banyak kali pindah rumah

ada yang sengaja akak pindah

dan ada yang kena BAKAR

blogdrive..blogspot semua dah merasa

...

apapun yang penting

akak luv blogging

sharing with u guys

my up and down

my luv story

my scandal

ohhh dan yang uols suka

pic jantan kan **smile

..

..

..

..

tapi biasa ler tak semua akan kekal

so

dengan ini

i want to say ... GUD BYE



gegurl tak tinggalkan dengan tangisan

but leave uols with SMILE .....

56 comments:

  1. huhu....kenapa kak mirch?? why...plz dont leave us...........

    ReplyDelete
  2. hurm..if this is ur decisions..we as the loyal readers would only want to wish u well and lead a great life..
    sure gonna miss u lots

    ReplyDelete
  3. All the best Diva Mirch....i will miss u so much (mengalir air mata...di mana kan ku cari ganti)
    ..."the future is hard to see...que sera, sera..."

    Thanks for everything
    GSU

    ReplyDelete
  4. halfbloodprince (HBP)April 28, 2011 at 2:00 PM

    Why kak mirch? why???? ohhhh sedih nye....

    ReplyDelete
  5. kadam ... yup

    ani... no pls... i luv my blog remain in silent, nanti bnyk org tgk susah la, jadi isu

    HBP ...uols leh tgk bnyk lagi blong lain :)

    GSU ...TQ

    haikal..me too

    magic ... uols bleh jengok blog diva lain k :)

    btgbesar ...yes

    ReplyDelete
  6. alaaaa
    aper ni kak mirch!
    jangan la tinggalkan kami
    i mean jangan la tinggal saya!

    ReplyDelete
  7. semoga kak mirch happy always..
    mcm lagu senyum tu..
    "senyum..tak perlu kata apa2"

    ReplyDelete
  8. im gonna miss u mich...
    seriously...
    good luck k..

    ReplyDelete
  9. will miss u akak..thanx for coloring our world with ur stories..:(..all the best to u

    ReplyDelete
  10. oh gosh... really???
    gonna miss your writing and photos...
    all the best to u ols...

    ReplyDelete
  11. naxima .. tq :)

    zizel ... i also will mis all ur comments

    akiem ... me too :)

    didy ...thanks uols

    reza ... next time mungkin akak ber blogging lagik

    ReplyDelete
  12. thanks akak...
    blog akak mmg best...
    ade somethings yang buat orng sume minak bace blog kak...
    bkn just nak tengok pic jantan but sometimes bnyak msj yang akak buat sy sedar...
    s0,thanks a lot....

    ReplyDelete
  13. what??biar betul..saye faham..xkan ade benda yg kekal dlm dunia nie..tp kenape dgn tibe2 kak mirch?

    ReplyDelete
  14. kak mirch..85% majoriti dah jalankan tgjwp dan dah mgundi x setuju blog nie ditutup..please..

    ReplyDelete
  15. dear kak mirch,
    i am ur silent reader who's very eager to read all ur posts regarding the trips nad the fashion things but then if this is wat u had decided. i shud respect ur decision. btw, thanks for everything that u share...
    ol da best in ur future undertaking k...
    will miss u..=))

    -silent reader-

    ReplyDelete
  16. Mirch,
    Even I'm not your popular commentar, but i start preview yr blog since blogdrive lagi.

    You got yr choice,
    but we still tertarik dgn yr blog,
    i paham sebagai blogger mcm u bile rumah u dibakar, mmg sentap la jugakkan.

    Anyway, if u will open back yr blog, we will watch it... Blog u dan lain2 mmg best...

    Good luck in yr future mirch...

    ReplyDelete
  17. hi mirch..

    wlapon agak tkejut & sedih tp i rasa u patut buat ape yg akan buat u happy.
    tq so much utk semua entry2 u selama ni. byk yg i belajar & of course semua eye candy yg u jamu utk we all..

    i hope kalau u buat blog lg i akan jumpe blog tu..take care dear, wish u all the best

    dairy

    ReplyDelete
  18. ok sista

    we support u..
    may u happy owes..

    ReplyDelete
  19. good luck my dearest diva ! hopefully u will have a shining life forever :) really mis u !

    ReplyDelete
  20. kak mirch, tq for sharing part of your life with us...walaupun agak baru follow yr blog but i had a blast doing it..once again , thank you so much, may your life filled with happiness just as you did to us :D

    ReplyDelete
  21. huhu...sedey la...

    jgn lupakan i ols okay..huhuhuhu

    ReplyDelete
  22. respect segala keputusan kak mirch.. damn! sad but true.. wuwuwu

    ReplyDelete
  23. Salam Kak Mirch,

    Dah hampir 3 tahun cek follow blog kak mirch tetiba je kak mirch nak berlalu.Rasa macam ralat lak di hati.Kak Mirch bukan nak menghalang kak mirch berlalu tapi...entahlah tak tahu mahu cakap apa lagi.Sedih rasa hati ni, dan seperti ada yang tak kena jika hari-hari berlalu tanpa hidangan dari blog kak mirch. Apa-apa pun kemaafan juga daripada Neil buat Kak Mirch...Muahhhhhh...

    Hidup Guriddd

    Neilkie Rajuah

    ReplyDelete
  24. ........ INI BUKAN BLOG LUCAH !!! jangan membuat penilaian dengan mata kasar atau mengikut persepktif diri anda sahaja. Sesuatu definisi amat subjektif dan penulis, GEGURL merakamkan ragam dan rentak kehidupan dengan cara yang tersendiri; megikut pemahaman, gaya dan pendekatan yang unik. Jika anda tidak menyukai catatan disini SILA BEREDAR dengan hati yang terbuka. Ingat dunia ini dicipta dengan pelbagai keindahan melalui cara yang berbeda, tak perlu menghina sesiapa jika ia tidak mengikut acuan kamu .....


    i'm respect u..muah2

    ReplyDelete
  25. whut to say...harapan i..u happy dngan pilihan u..i cant stop it..wherever u are mirch..thanks a lot for writing and entertaining me with such beautiful words and pictures..bye mirch..bon voyage

    ReplyDelete
  26. akan amat-amat merindui pic2 kak mirch yg
    lawa-lawa, seriously.

    all the best for u, thnx for entertaining us
    all this years.

    ReplyDelete
  27. take a bow kak mirch... weols will miss you always :) SMILE!

    ReplyDelete
  28. guys... TQ for ur comments, i wish can do come back in future, till then just smile ok :)

    ReplyDelete
  29. Hi Mirch, thanks for sharing your life with us....though at certain point, you need your space and privacy, I respect that. But, wherever you are, the experience you share shall always be part of my memory.. good luck to you and may you find happiness in whatever you do...but if you do come back blogging, I shall still be on of your ardent fans.

    ReplyDelete
  30. Walaupun berat hati nak trima kenyataan but nak buat cam mana...it's ur decision kan...thanks for the wonderful blog (yg ala2 Astro HD kalau nak compare dgn blog2 lain tu). Bertahun-tahun boy ikuti blog akak ni..but as they say good things must come to an end. All the best buat uol..semoga terus d murahkan rezeki anak2 ikan...cikjanz etc.

    ReplyDelete
  31. kak mirch, walaupun amy baru je follow blog kakak, tapi amy suka sangat baca2 coretan kakak itew, amy mintak agar kakak dapat berpikir semasak2nya sebelum sebarang keputusan terakhir diambil, walau bagaimana pun amy respect apa jua keputusan yang kakak ambil kalau itu dapat membahagiakan kakak... =(

    ReplyDelete
  32. hi...new here...how do i get the password?

    ReplyDelete
  33. thanx kak Mirch atas segalanya..sedih mmg sedih but if that is ur decision, we'll support u no matter..harapan sy jgn la kak mirch lupa kami di sini...senang2 bukak la 'rumah' ni lg ya...realy gonna mizzz u darlll..=)

    ReplyDelete
  34. Bye2,trimas utk post2 akak.Have fun and have a good day :)

    ReplyDelete
  35. we will miss u ssoooo soooo muuccchhh tau kak mirch...but, plz take a gud care of urself k...remember that we will always support n love u tau..muah muah..heheheh

    akuntahpape@yahoo.com

    ReplyDelete
  36. i'm not agreed when u said to say good bye.. but kalau itu yang mirch decide, i just follow n hopefully after this u will come back n menulis lagi untuk mengisi kekosongan hati ini.. take care n always miss u.. (^_^)

    ReplyDelete
  37. elorna cinta budimanApril 30, 2011 at 1:18 AM

    tutup jer la mirch...jgn nak tagih2 simpati lg...blog ko pun bukanya best pun...dlm byk2 blog pondan2 aku pilih italembut....dia sangt berani dan yakin walaupun antara pondan2 blog dia adalah yg paling hodoh...sory to say sbb aku suka cakap depan2...
    kalau nak tutup tu tak payah la minta simpati lg dr follower...aku cadangkan ko buka blog baru pasal jenama LV...ko kn gila jenama tu...tak pun ko buat blog pasal melancong...ko kn suka menunjuk2....

    ReplyDelete
  38. noks.sedangkan kate middleton lagian bergumbira sebab dah dapat konek william..mak lagian bersedih sebab first kak imah kita,then kak hajjah,then.then and then uolls peulerrr...tapi mak sujudzz..that your choice..have a strongly life noks...*pose ratapan

    ReplyDelete
  39. saya hormati apa sahaja keputusan kak mirch.

    saya mengikuti blog kak mirch dari tahun 2006.dari zaman time kak mirch bercerita ttg cinta pertama kak mirch lagi.time blog big 5 meletop(kak mirch,kak sher,kak leez,kak fiebie dan kak yg selalu masuk ratu tu lupa la) ngan blog silentreader yg selalu memaparkan aksi catfight korang dan leeuk yg selalu menjadi pendamai tu.ingat lagi. :)

    all the best sis. kalau nak privatekan blog,jgn lupakan saya ya ;)

    ReplyDelete
  40. Mirch,

    been following u since 2005 @ ur fotopages, then to ur blogs...

    it had been a wonderful ride :)

    wishing u well n all the best, and, thank you for trusting me and giving me the passwords and access.

    akan merindui bahan2 dewasa yg u ols kongsi bersama.. :P

    eeee.. going to miss all this!

    ReplyDelete
  41. Mirch..
    x tau apa nak cakap sbb semua org dah cakap.
    Walaupun aku rasa macam sengal sikit, but i do respect your decision..So, good luck :-)

    ReplyDelete
  42. sya rasa kesian sangat ngn kak mirch...kadang2 sya rasa kak mirch macam sedih slalu tp dalam pda tu kak mirch tetap berblogging dan mesra dgn readers. 1st dulu masa sya kenal blog2 ni dari kak mirch la, baru jumpa blog2 lain tu semua. sya doakan kaka mirch yg terbaik yuk

    ReplyDelete
  43. OMG...Good bye kak Mirch.. will greatly miss u!

    ReplyDelete
  44. The first website i would go to when my lappy is turned on, http://mirch-imperfectgurl.blogspot.com/
    I certainly really dont wanna miss that....

    ReplyDelete
  45. aaaiikkk tak tutup2 lagi....ko n saje nak bt gimik ker......mcm hanjs jer ko ni mirch

    ReplyDelete
  46. ades...erm..kak mirch...any particular reason y? gonna miss all ur entries.....

    ReplyDelete
  47. akak mirch nk password
    kristalky@yahoo.com
    thanks

    ReplyDelete
  48. bertepuk tangan la si mazidul sbb akhirnya misi beliau untuk menutup blog nyah telah berjaya..

    ReplyDelete
  49. statement Fasha sandha ni bangang ke apa. Tak reti ke, Mirch kata gud bye...bukan nak tutup blog. Tak reti reti tol..Kata si mirch yang hanjis..yg ko tu, Mak bapak hanjing

    ReplyDelete

visitors' country

free counters