Monday, April 4, 2011

why i luv u (Part II)


hari isnin yang blues

tambah plak cuaca redup jer

dan hujan yang menyimbah bumi

gegurl pula rasa di simbah CHENTA

dan naper saya sayang hubby ???

sebab dia ...

MENYOKONG MINAT DAN KEMAHUAN SAYA

yes hubby gegurl bleh katakan penyokong minat saya

dia akan beri galakan untuk gegurl berangan kadang kala


fo example

lets ambil minat gegurl berchuti

dulu masa gie euro (last year) abang kasi duit tiket separuh

he know that his wife gila melancong

so skali skala dia tak kisah untuk topup mana yang perlu

..

..

plus pada shopping juga

memang kalau ikut dia tak suka kalau membazir

dia pun simple jer orangnyer

tapi kalau dia tahu degil nyer gegurl

kalau i nak sangat sesuatu benda

camner pun mesti i usahakan

dan yang terbaru heheh

coming occay

he is willing to share my dream "Wish List"

so tunggu jer hujung bulan i reveal occay

..

..

dan dia juga ada minat yang sama pasal kater

yes gegurl suka kater

bukan nak yang racing ker tak but my life sejak keja

terus save duit beli kater, dan hubby juga minat benda yang ada engine

hehh i think he take care of my car

lebih dari gegurl sendiri yang jaga

..

..

dan kalau gegurl rasa nak berdandan berjam jam

yer lah nak nampak chantek untuk gi clubing pelbagai

dia dengan setia menunggu tanpa membebel

dan pernah tertido lagi tunggu akak siap tak plak marah2

buat kan gegurl makin sayang

..

..

..

opss banyak plak songeh

nanti ada yang muntah2 kan

so nanti i sambung lagi



10 comments:

  1. best kan.? ade hubby yg understanding.
    untung badan...jaga hubby baek2 ye

    ReplyDelete
  2. omg... bgi duit tiket sekali

    sayang nyerrr :D

    balb

    ReplyDelete
  3. kadam.. manusia ada ler part baik and buruk kan .... :)

    anon... hehe top up untuk akak bercuti dulu sbb dia tahu tiket flight ke UK mahal apatah lagik ambik MAS masa tu ....

    ReplyDelete
  4. hehe..kak..tapi ape plak hoby dia yg akak sokong?

    best nyer citer..nak tau lagi..

    ReplyDelete
  5. Salam Deq Mirch,

    Kak Ar suka perkongsian adeq, teruskan perjuangan mu ok!

    ReplyDelete
  6. Mirch...
    So sweet... lucky of u....
    Miss such sweet moments.... all ended....
    huhhuhu

    Gee Elmida

    ReplyDelete
  7. akak...adik nk paswrd akak...dh lpa la...

    ReplyDelete
  8. so sweet la..
    slu dpt hubby yg hanjeng..

    ReplyDelete
  9. scha .. x leh tolong hhhehehe

    gee ...give a chance to new persons coming into ur life k

    kak aria ...tq

    magic ... nier kan bersiri so nanti akak sambung

    ReplyDelete

visitors' country

free counters