Saturday, May 14, 2011

more vogue ...


gegurl tersenyum jer baca komen uols
macam-macam rasa ada macam rojak
yang negative dan kutuk gila-gila ada
akak pun tak tahu apa masalah deknon tu
agaknya haid kuar tak habis kot tu yang meroyan tak pasal2
dan ramai juga yang memahami akak
thanks uols



ohhhhh
adakah entry ini bermakna
mirch marcello is return ???




may YAY
may be noooooo




yang pasti hidup perlu lebih VOGUE
tak gitu ?????


25 comments:

  1. hopefully u return back..... soon.....

    ReplyDelete
  2. selamat kembali akak....n hope this come back bertahan lamer yer akak....

    ReplyDelete
  3. kak mirch..miz u...muahhhh

    ReplyDelete
  4. huhu... akhirnya akak kembali...hari2 duk buka2 blog akak... huhu :) miss u

    ReplyDelete
  5. Congrat Kak Mirch.Welcome Back.Hopefully Akak akan lebih tabah dlm dunia blog ni dan menjadi blogger yg BEST Forever

    ReplyDelete
  6. akhirnye diva ku kembali..
    wahhh.. best gitu..

    ReplyDelete
  7. welcome back . jgnlh quit blogging .. your blog best giler kot ..

    ReplyDelete
  8. semoga berputik kembali gegurlz...miss u damn much

    ReplyDelete
  9. welcome hakak .. better than ever! :)

    ReplyDelete
  10. kak mirch welkam back?

    haha..ader ke yg haid xlepas tur? haha..larik kak...siap2 dia dah menopos dah pun..ekekeke..


    GLAM or VOGUE? dua2 sy sukerrrr!!

    ReplyDelete
  11. kak...mcm biasa la bila buka blog...sememnagnya negetif lagi byk dr positif...just kipidup...heheheh

    ReplyDelete
  12. kak mirch..jgn cepat putus asa..kalau org nk bako bloq akak..biarkan sajok..akak buka yng laen..bukan kena bayor pun..janji hati puas kannn..janji persembahan akak tetap diva...we love u.

    ReplyDelete
  13. Miss you Mirch... wecome back!!!.... forever luxury entry!!!

    ReplyDelete
  14. hey uolsss .... tq for ur comments !!! luv it

    pada yang still nak password, sila baca entry2 yang lepas .. gud luck mencari

    ReplyDelete
  15. hopefully u sambung la blog ni .. walau pun bukan hannya pic bogel ... but kalau kongsi ilmu pun leh gak ... hehehehe

    ReplyDelete
  16. konsep kemunculan semula kan uolls...persis kate moss muchioll catwalk utk vuitton fall 2011.ekceli vogue paris masuk pasaran mesia ke uolls..aiyo ni mesti konsep uoll skrg lagian di europe..anyway mak wish happy comeback to uols.

    ReplyDelete
  17. xpela uolz..kalo ade mood nak blog ..uolz blog..i tau kenkadang mls sgt2..

    lama2 nafsu nk blog tu muncul kembali

    till then
    WE WILL BE WAITING
    gitewww

    ReplyDelete

visitors' country

free counters