Monday, May 30, 2011

my weekend ...

kekawan i ada yang bertanya

naper susah sangat nak jumpa i weekend

slalu nyer dulu muka i kira wajib gak ada tempat2 anak ikan bertandang

cuma sejak 3-4 bulan kebelakangan nier

hubby almost weekend ada di samping

so we spend quality time sama-sama

..

so lets tengok our activities





gegurl pelik kat hubby sekarang

rajin sangat nak tengok movie

dulu kalau ajak haram nak ikut, rela lagi dok kat umah

sekarang ner dah terbalik

dia plak kadang-kadang blum spai Key Ell

dah minta akak book tiket in advance sbb tak nak kehabisan tiket

huhu apa sebab dia berubah nier ?? musykil



macam biasa chuti sekolah jer banyak invitation kahwin

so mana yang rapat tu gegurl gegehkan juga hadir

so kali nier abg pun ada, so makan nasi minyak kami berdua

dan tetiba gegurl poyo jap **imiginasi kami atas pelamin, glurppp




dan sungguh gegurl x perasan kater i dah terlajak untuk service

asyik bawa jer, nasib baik terlebih dalam 300km jer

so terus bergegas ke service centre




yeeyyye suka ler datang service

sebab ada makanan free

kalau tak bawa lappy, ada desktop disediakan

pastu ada kerusi geli-geli heheh OGAWA :)




lalalal

dan paling best minggu nier ada cleaner

dah tiga bulan agaknyer rumah akak tak ber mop

dah rasa melekit, dah ber'muram' lantai akak




so ...weols sepakat awal pagi bersihkan rumah

gegurl sapu sampah

dan hubby mop lantai

and hasilnyer ...suka ler dah nampak chomel skit rumah akak






dan macam biasa

hehhe yang nier paham-paham

da balik ntuh kira make luv jer lah

.. mandi skali

..tido skali

.. apa lagi yang skali ???



9 comments:

  1. waaa...hepi nyer mirch..~
    gud to have you back

    p/s- sori..lama tk bukak website ni...dulu kn lama beku kejap..

    ReplyDelete
  2. wahhh....
    romentiknyer......

    ReplyDelete
  3. sebar ... skit2 romantik hehe

    dairy .. hiks

    ramzylee ... happy reading uols

    suci ... paling romantik mandi..pastu sabun badan sama2 **Opsss terlebih plak

    ReplyDelete
  4. wow...hope you guys will be happy forever :)

    ReplyDelete
  5. wah kak mirch.. happy ever after gitu...
    romentik pun iye jugak....

    happy for u kak mirch..

    ReplyDelete
  6. salam ..kak mirch hope dpat la bg paswood ngan saya...dah tngu hampir 6bulan tp masih x dpat..saya antara peminat blog kat mirch..harap dpat pertimbangkan permintaan saya ini..tq...

    bujangnogori@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. mirch ni mesti hot. asyik dpt yg kando je. :)

    ReplyDelete

visitors' country

free counters