Tuesday, May 24, 2011

prada


akak tertarik pada satu komen
actually komen negative dari deknon tu
tak tahu naper dia meluat tengok akak suka pada luxury brand
particular pada LV
pada dosa LV pada uols?
fening nak pikir or maybe
bila akak wat entry pasal luxury item dia jelous kot
cuma pada akak biasa jer
ramai kat blog tayang bag birkin lagi
pada akak bukan satu riak kalau dibuat entry
kecuali si owner blog tulis yang melangit yang dia kaya dan mampu beli
orang lain tak mampu dan tak layak pakai
tapi semua penulis yang akak baca tak begitu
coz they luv the product and the brand it self
and they work hard to get it
so .... y not if they want to share with their frenz yang punya minat yang sama
tak salah kan??
kalau deknon tak suka juga
akak dinch boleh tolong



ops tetiba keluar paper bag PRADA
motive akak nak show off jugak ker??
bukan yer dek non.. just to share
my purchased masa di London baru-baru nier
dan maaf sebab blum sempat wat entry sebab malas nak check
nama tempat2 yang akak pegi ..dah tak ingat
especially kat paris tu
berbelit nak sebut nama dgn betul
dan the best place to learn is dlm tube
sebab ada announcement for each station


dah melalut akak
any way ..opss tgk kotak dulu yer
so present 2 uols my 1st prada
opsss kalau parfume dikira dah jadi no dua la :)


kasi uols berdebar skit
sila tgk wrapping dlm kotak dulu heheh
all white like paper bag ittew


yay
the purple one
apa benda ????
heheh it's key holder
*** and lots more heehehe dan bermakna
one of wish list dah tercapai ...amin



3 comments:

  1. akak... x nk jual kat kudin ke... paper bag pun x pe... cop "Milan" tu mahai

    ReplyDelete
  2. ani ... huhu dah sengkek

    kudin ... hehe dah kusut paper bag tu

    ReplyDelete

visitors' country

free counters