Thursday, May 26, 2011

superman

it's normal for us to have or obsses ttg cartoon

bezanya character mana yang uols suka

yang lawan-lawan ??

or yang ada super power

or yang watak jahat or ganas ???


dan tak kisah dari kanak-kanak

hingga yang adult or yang dah tua

sure suka superman kan ???

siap ada filem berpuluh episod



dan masa trip ke london hari tu

gegurl terjumpa underwear nier

super cute lol !!!

**matilah ambil dua sebab nak couple ngan hubby



jeng jeng jeng

uols nak tengok tak my superman pakai uwear nier ??

sila komen heheheh


29 comments:

  1. yes please

    muhahahahaha

    ReplyDelete
  2. wahhh gegurl....
    we olls tenyulah nak tengok model boxer superman itu..hee

    ReplyDelete
  3. hi mirch..
    mm.. bg i undie superhero nampak cute but a bit childish. ala2 anak ikan gitu.. anyway kalau dah jantan in undie mesti la sexy.. so who care.. hehe

    dairy

    ReplyDelete
  4. hehe..nakkkkkk...siap duo dgn kak mirch okeh..hihi..

    ReplyDelete
  5. nak nakk nakkkk nakkkkk.....nakkkk tggkk hubby uool pkaii underware iteww..after dat,nk tgk dlm underware sperman hubby uolls iteww lehh takkk???opppsss...larikkk..matiler, mirch simbahh acid muka k wokk...

    ReplyDelete
  6. Comelll...superman...mesti dalam itew lagi SupeerrrBBBBbbb!!

    ReplyDelete
  7. Kak Mirch.....seluar jeans dan underwear yang kat dalam tu kena tanggalkan dulu....pastu baru sarung underwear superman....baru menarik dan malatopsssssss

    ReplyDelete
  8. mesti kelasss sgt model underware superman tu...
    tak sabar nak tgk..hehehehe

    ReplyDelete
  9. bole jer Diva...ouh you are sooo lucky....

    GSU

    ReplyDelete
  10. nak tgk cik abg uols tu pki...:)))

    ReplyDelete
  11. Wah.....underwear fetish nih...cepat k.mirch..

    ReplyDelete
  12. nak tengok .....please...mesti cam best kan..underwear batman bila lagi?

    ReplyDelete
  13. X kisah sgt Kak,betul X salah obses ngan kartun.BTW I like anime, - Berserk !

    ReplyDelete
  14. hey uols...
    tak sempat nak relpy one by one so ... TUNGGU occay :)

    ReplyDelete
  15. gadis berkerudung merahMay 28, 2011 at 5:38 PM

    woi pondan sial...ko ni tak habis2 nak menunjuk2...ko ingat ko sorg jer ker yg pernah g oversea....meluat la ngan ko ni....nape blog ko sgt2 membosankn sejak akhir2 ni...kalau mcm ni la baik ko tutup jer...ramai da naik meluat kat blog ko ni.....

    ReplyDelete
  16. hahaha...kak mirch...PLEASEEEE!!!!...btw..DC ke?

    ReplyDelete
  17. mirch boleh saya nak dptkan pass entry
    aku-art2@yahoo.com
    - fuard -

    ReplyDelete
  18. gile x nak.. peluang tu tengok superhero live.. harus la.. post banyal angel taw..

    ReplyDelete
  19. uols.. okies nanti i minta hubby pose heh

    G.B.M ... adakah i kesah komen uols, tak suka tak payah le datang blog nier. Sedehhhhh dgn uols

    ReplyDelete
  20. aiyo G.B.M yang sedihh!!..hello G.B.M...kau KENAPA??..

    ReplyDelete
  21. GBM.. yang kau meroyan kat sini kenapa? kalau kau mampu gie oversea or beli barang mahal, buat blog sendiri, link kat sini ..Meh aku nak tengok, setakat cakap macam tin kosong..pergi mampus syok sendiri lah...

    yang memerhati

    ReplyDelete
  22. hajjah zaiton .. skong statement uols.. GBM tu sedihh siol, jgn layan

    ReplyDelete
  23. mirch..abaikan jer komen cemburu dan hanjeng mcam tu, uols in ur own class

    ReplyDelete
  24. mestila nak tengok....
    mesti sexy the amat sangat...

    ReplyDelete
  25. akak
    sampai sekarang i ta dapat passkey u akak yg comel.. bagi la.. i LIKE ur blog..
    elfarred@gmail.com

    ReplyDelete

visitors' country

free counters